A- A+
Εθνική Τράπεζα: Δώρο συλλεκτική i-bank payband
Το συλλεκτικό i-bank payband του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου προσφέρει δωρεάν η Εθνική Τράπεζα σε όλους τους δρομείς που συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιοτης Αθήνας.

Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα που φοριέται στο χέρι (βραχιόλι), με την οποία οι κάτοχοί της μπορούν να πραγματοποιήσουν ανέπαφες πληρωμές.

Το δώρο

Φέτος η Εθνική Τράπεζα προσφέρει, σε όλους τους δρομείς που συμμετέχουν στους αγώνες, την ευκαιρία να αποκτήσουν το συλλεκτικό i-bank payband του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου και να τρέξουν τον αγώνα τους χωρίς πορτοφόλι.

Η νέα πρωτοποριακή, προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας σε μορφή βραχιολιού, είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος και μοντέρνος τρόπος πληρωμών, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώνεις ανέπαφα “on the go”.

Η διάθεση της κάρτας θα γίνεται στο περίπτερο της Εθνικής Τράπεζας (1A) στην ERGO MARATHON EXPO, από τις 9 έως και τις 11/11χωρίς χρέωση συνδρομής,

Μοναδική προϋπόθεση η αρχική φόρτισή της με 5 ευρώ. Για την απόκτηση του συλλεκτικού i-bank payband είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.