A- A+
Εθνική Τράπεζα: Ασφάλιση ΙΧ από 14 ευρώ το μήνα
Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτων με κόστος από 14 ευρώ το μήνα προσφέρει η Εθνική Τράπεζα μέσω του δικτύου της, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική.

Η προσφορά του ασφαλίστρου των 14 ευρώ το μήνα αφορά υποχρεωτική ασφάλιση, συγκεκριμένου τύπου οχήματος και περιοχής κυκλοφορίας του και ισχύει για ασφαλίσεις που θα ενεργοποιηθούν και εξοφληθούν μέχρι 31 Αυγούστου 2017.

Τρία είδη προγραμμάτων

Συγκεκριμένα, η τράπεζα προσφέρει μία σειρά τριών προγραμμάτων ασφάλισης οχημάτων Ε.Ι.Χ. (Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης) και Μοτοσυκλετών:

• Κλασικό – Οικονομική επιλογή: Συνδυάζει την υποχρεωτική ασφάλιση που επιβάλλει ο νόμος με επιλεγμένες καλύψεις, απαραίτητες για την προστασία του οχήματος και του ίδιου του οδηγού, όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα, η εγγύηση ασφαλίστρου και η νομική προστασία.
•Έξτρα – Έξτρα κάλυψη: Με ένα μικρό επιπλέον κόστος, σας προσφέρει όλες τις καλύψεις του Κλασικού και έξτρα προστασία από τους πιο συνήθεις κινδύνους, όπως η κλοπή, οι ζημιές από πυρκαγιά ή φυσικά φαινόμενα, αλλά και προστασία του οδηγού με κάλυψη για προσωπικό ατύχημα.
• Προνομιακό – Πλήρης προστασία: Συνδυάζει ένα πλήθος καλύψεων που προστατεύουν τον οδηγό και το όχημά του, ακόμα και αν συμβεί ατύχημα από δική του υπαιτιότητα (Μικτή ασφάλιση).
Μάθετε πώς μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή στο 18 18 18.
Βασικά δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε είναι:
• το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο σε ισχύ
• αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος

Συγκρίνετε σε 1' όλα τα προγράμματα ασφάλισης της ελληνικής αγοράς