A- A+
Εθνική: Νέο σύστημα για ασφαλείας για αγορές στο ίντερνετ με κάρτες Visa και Mastercard
Η Εθνική Τράπεζα εγκαινιάζει την υπηρεσία ασφαλών συναλλαγών στο ίντερνετ MasterCard® SecureCode™ / Verified by VISA για τους κατόχους των πιστωτικών και χρεωστικών της καρτών.

Η υπηρεσία MasterCard® SecureCode™ / Verified by VISA είναι μια νέα υπηρεσία πιστοποίησης της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας, που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη διενέργεια αγορών στο internet.

Μέσω της χρήσης ενός μοναδικού Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας που ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας δημιουργεί, θα μπορεί να χρησιμοποιεί με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά την πιστωτική κάρτα MasterCard® ή VISA στις αγορές στο internet, ενώ θα επιτρέπεται πλέον η πραγματοποίηση αγορών και με χρεωστική κάρτα ΕΘΝΟCASH PLUS σε πιστοποιημένους εμπόρους.

Η εγγραφή στην υπηρεσία

Η εγγραφή στην υπηρεσία είναι εύκολη, γρήγορη και εντελώς δωρεάν για τους κατόχους καρτών της Εθνικής Τράπεζας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε τρία απλά βήματα:

1.Επιλέξτε ΕΓΓΡΑΦΗ

2.Δηλώστε τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν από την Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να πιστοποιήσετε ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας.

3.Δημιουργείστε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ένα μήνυμα που θα αποτελεί τη δική σας επιβεβαίωση ότι επικοινωνείτε με την Εθνική Τράπεζα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία μέσω συμβεβλημένου ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τη διάρκεια της πρώτης online αγοράς σας.

Η οθόνη MasterCard® SecureCode™/Verified by VISA θα εμφανιστεί αυτόματα. Εσείς θα πρέπει να εισάγετε τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν και στη συνέχεια να δημιουργήσετε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή της κάρτας σας, ο αριθμός της θα αναγνωρίζεται αυτόματα κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα πιστοποιημένων εμπόρων.

Το παράθυρο MasterCard® SecureCode™ / Verified by VISA θα εμφανίζεται και η Εθνική Τράπεζα θα ζητάει τον Προσωπικό σας Κωδικό Ασφαλείας.

Όταν εισάγετε σωστά τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας, επιβεβαιώνετε ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας και μόνο τότε ολοκληρώνεται η αγορά σας.

Οι έμποροι που συμμετέχουν στην υπηρεσία προβάλουν το αντίστοιχο λογότυπο, MasterCard® SecureCode™ ή Verified by VISA, στην ιστοσελίδα τους.