A- A+
Εθνική: Νέο προϊόν ασφάλισης για νεογνά δωρεάν για 1 έτος
Ένα νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που προστατεύει από την πρώτη στιγμή την υγεία των νεογέννητων, στηρίζοντας τους νέους γονείς, προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική.

Το προϊόν δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, την Εθνική Ασφαλιστική και την Ευρωκλινική Παίδων.

Ο λόγος γίνεται για το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ», το οποία διατίθεται αποκλειστικά για τα νεογνά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ.

Οι παροχές

Το πρόγραμμα ασφάλισης δίνεται χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον 1ο χρόνο και σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή στην ανανέωσή του.

Παράλληλα η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Παίδων μέσω του προγράμματος Full προσφέρουν στα νεογέννητα του ΡΕΑ παροχές υγείας δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους.

Το πρόγραμμα αφορά νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων για το πρώτο έτος της ζωής τους και με την ανανέωσή του, η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα νοσοκομεία διατηρώντας όμως τα ειδικά προνόμια στο Ειδικά Συμβεβλημένο Νοσοκομείο την Ευρωκλινική Παίδων.

Τα όρια καλύψεων

Το πρόγραμμα «FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας σε περίπτωση νοσηλείας και σημαντικά συμπληρωματικά οφέλη όπως απεριόριστες επισκέψεις σε Δίκτυο Παιδιάτρων με συμβολικό αντίτιμο 20€ και δωρεάν κάλυψη σε περίπτωση επειγόντων περιστατικών.

Στις σημαντικές παροχές ξεχωρίζει το ανώτατο όριο κάλυψης για νοσηλεία μέχρι και 1.500.000€ με τη συμμετοχή του ασφαλισμένου έως 500€.

Η συγκεκριμένη παροχή ισχύει για τον 1ο χρόνο αποκλειστικά για την Ευρωκλινική Παίδων και από το 2ο χρόνο μειώνεται σε 250€ ανά νοσηλεία για την Ευρωκλινική Παίδων, ενώ η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα συμβεβλημένα, ιδιωτικά ή δημόσια νοσοκομεία.

Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης όπως ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές δημοσίου τιμοκαταλόγου.