A- A+
Εθνική: Ενημερωτικές συναντήσεις με ΜΜΕ για τη χορήγηση νέων δανείων
Σειρά συναντήσεων σε όλη τη χώρα με θέμα «Αναπτυξιακές λύσεις ΕΤΕ», διοργανώνει η Εθνική Τράπεζα για την ενημέρωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ήδη, με μεγάλη συμμετοχή, έγιναν ημερίδες σε Ιωάννινα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Πολύγυρο, Καβάλα και Θεσσαλονίκη.

Στελέχη της Τράπεζας, μεταξύ των οποίων ο Διευθυντής Πιστοδοτήσεων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων κ. Σ. Φλώρος και ο Διευθυντής Επενδυτικών προϊόντων και Καταθέσεων κ. Ι. Μαυρικόπουλος, μεταφέρουν τη συσσωρευμένη εμπειρία της Εθνικής στον επιχειρηματικό κόσμο, συμβουλεύοντας για το επιχειρείν στο νέο σύνθετο οικονομικό περιβάλλον.

Παράλληλα, παρουσιάζουν και αναλύουν στους συμμετέχοντες τα υφιστάμενα χρηματοδοτικά εργαλεία και τους διαθέσιμους τρόπους χρηματοδότησης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Εθνική Τράπεζα, με τις ενέργειές της αποδεικνύει εμπράκτως ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται με υπευθυνότητα και συνέπεια στο πλευρό των Ελλήνων επιχειρηματιών, στηρίζοντάς τους στις σύγχρονες προκλήσεις.

Όλες ανεξαιρέτως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορεί να τύχουν εξατομικευμένης και εκτενέστερης ενημέρωσης από τα εξειδικευμένα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, που υπάρχουν σε κάθε κατάστημά της.