A- A+
Εθνική: Δωρεάν κάλυψη υγείας για νεογνά στο ΡΕΑ
Ένα νέο πρόγραμμα ολοκληρωμένης κάλυψης υγείας για νεογνά προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τα μαιευτήρια ΡΕΑ.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα «FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ», το οποίο προσφέρει κάλυψη υγείας σε περίπτωση νοσηλείας, απεριόριστες επισκέψεις σε Δίκτυο Παιδιάτρων με συμβολικό αντίτιμο 20 ευρώ, καθώς και δωρεάν κάλυψη σε περίπτωση επειγόντων περιστατικών.

Οι αποζημιώσεις

Στις σημαντικές παροχές ξεχωρίζει το ανώτατο όριο κάλυψης για νοσηλεία μέχρι και 1.500.000 ευρώ.

Για τον 1ο χρόνο ασφάλισης η κάλυψη ισχύει μόνο για νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων με τη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας έως 500 ευρώ.

Από το 2ο χρόνο, ενώ η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα συμβεβλημένα, ιδιωτικά ή δημόσια νοσοκομεία με βάση τους όρους του συμβολαίου, σε περίπτωση νοσηλείας στην Ευρωκλινική Παίδων, η συμμετοχή μειώνεται σε 250 ευρώ.

Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης, όπως ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές δημοσίου τιμοκαταλόγου.

Που απευθύνεται

Η Εθνική Ασφαλιστική, αποκλειστικά για τα νεογνά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ, παρέχει το παραπάνω πρόγραμμα ασφάλισης, χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον 1ο χρόνο και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή στην ανανέωσή του.

Παράλληλα η Εθνική Ασφαλιστική, σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Παίδων, μέσω του προγράμματος Full Health, προσφέρουν στα νεογέννητα της Κλινικής ΡΕΑ παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους.

Το πρόγραμμα αφορά νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων για το πρώτο έτος της ζωής τους και με την ανανέωσή του, η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα νοσοκομεία διατηρώντας όμως τα ειδικά προνόμια στο Ειδικά Συμβεβλημένο Νοσοκομείο, την Ευρωκλινική Παίδων.