A- A+
Εθνική Ασφαλιστική: Παροχές υγείας μέσω της AFFIDEA
Μία σειρά από δωρεάν παροχές υγείας μέσω του ομίλου της AFFIDEA εξασφάλισε η Εθνική Τράπεζα για τους πελάτες της, μετά την υπογραφή της σχετικής συνεργασίας.

Ειδικότερα, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής με ατομικό πρόγραμμα υγείας, μπορούν να διενεργήσουν τις διαγνωστικές τους εξετάσεις από την 1η Ιανουαρίου 2017 στο Δίκτυο Διαγνωστικών Μονάδων του Ομίλου AFFIDEA.

Πρόκειται για όμιλο με παρουσία σε 19 χώρες και 246 μονάδες υγείας, ο οποίος διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου στην Ελλάδα και συνεργασίες κύρους, όπως αυτή με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και τον Όμιλο ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Οι συνεργασίες αυτές θα αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής σε όλη τη χώρα.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής, το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης για θέματα Υγείας μέσω του 18189 (επιλογή 2 και αμέσως μετά επιλογή 3,1 για Ατομικά ασφαλιστήρια) είναι στη διάθεση τους για να συντονίσει όλες τις διαδικασίες.

Σύγκριση προγραμμάτων υγείας με μία αίτηση