A- A+
Εθνική Ασφαλιστική: Νέο προϊόν συστηματικής αποταμίευσης με ταυτόχρονη ασφάλιση ζωής

Στην προσφορά ενός νέου επενδυτικού προϊόντος με ασφάλιση ζωής, που διαμορφώνεται στα μέτρα του καθενός, ως προς την πρόθεση αποταμίευση, προχωρά η Εθνική Ασφαλιστική.

Ο λόγος γίνεται για το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα «FULL LIFE PLAN», που δίνει τη δυνατότητα σε όλους χωρίς αρχικό κεφάλαιο και ξεκινώντας με ένα συγκεκριμένο ποσό τον μήνα, να δημιουργήσουν μία «περιουσία» για το μέλλον.

Έτσι, δημιουργείται σταδιακά ένα επενδυτικό κεφάλαιο το οποίο στη λήξη του μπορεί να εξυπηρετήσει τα μελλοντικά τους σχέδια και να συμβάλλει στην εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής των ιδίων και των αγαπημένων τους προσώπων.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

Τα οφέλη που προσφέρει το ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα FULL LIFE PLAN περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

· Πληθώρα επιλογών στην έναρξη του προγράμματος, όπως διάρκειας, ύψους ποσού επένδυσης, συχνότητας καταβολής κ.α.

· Δυνατότητα ενίσχυσης της επένδυσης κατά τη διάρκεια του προγράμματος με έκτακτες καταβολές

· Ασφαλιστική κάλυψη ζωής και δυνατότητα επιλογής ασφάλισης των καταβολών

· Πληθώρα επιλογών κατά τη λήξη του προγράμματος, με δυνατότητα λήψης του ποσού τόσο εφάπαξ όσο και τμηματικά με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους διακανονισμού.

ADVERTISEMENT

Ποιος κάνει τη διαχείριση

Το FULL LIFE PLAN συνδέεται με επενδυτικά κεφάλαια τύπου «Lifecycle» και η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από την BNP Paribas Asset Management.

Πρόκειται για έναν επενδυτικό οίκο με παγκόσμια εμβέλεια, πολύ υψηλή τεχνογνωσία, μακροχρόνια εμπειρία στις διεθνείς αγορές και εστίαση στις βιώσιμες επενδύσεις.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του.

Παρέχει έτσι δυνατότητα να ωφεληθεί ο ασφαλισμένος από τις ενδεχόμενα υψηλότερες αποδόσεις των μακροπρόθεσμων επενδύσεων κατά τη διάρκεια του, περιορίζοντας όμως ταυτόχρονα τον κίνδυνο απωλειών το χρονικό διάστημα πριν από τη λήξη.

Παράλληλα το FULL LIFE PLAN εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας ζωής.