A- A+
ΕΤΕ Ασφαλιστική: Δωρεάν εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν
Μία σειρά δωρεάν παροχών, προνομιακών τιμών και εκπτώσεων, στις υπηρεσίες του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, έρχονται να συμπληρώσουν την κάλυψη των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Οι παροχές αυτές είναι διαθέσιμες με κάθε ατομικό πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης, χωρίς να επιβαρύνουν τους ασφαλισμένους με επιπλέον κόστος, χαρίζοντάς τους ουσιαστική βοήθεια στην κάλυψη των αναγκών για τη φροντίδα της υγείας τους.

Η συνεργασία

Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, που μέχρι σήμερα εξασφάλιζε απευθείας κάλυψη των εξόδων νοσηλείας και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, στους ασφαλισμένους, εξελίσσεται και προσφέρει επιπλέον δωρεάν παροχές.

Συγκεκριμένα, προσφέρει δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε περίπτωση επείγοντος & έκτακτου περιστατικού, στις ειδικότητες του Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Χειρουργού, Ωτορινολαρυγγολόγου, καθώς και Νευροχειρουργού.

Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να διενεργήσουν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως το ποσό των 400€ για κάθε περίπτωση επείγοντος & έκτακτου περιστατικού, ενώ απολαμβάνουν έκπτωση 50% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο των διαγνωστικών εξετάσεων του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, σε περίπτωση υπέρβασης του ποσού αυτού.

Δωρεάν επισκέψεις

Μπορούν επίσης, να προγραμματίσουν δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στις ειδικότητες του Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Χειρουργού, Ωτορινολαρυγγολόγου και Νευροχειρουργού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, ενώ επωφελούνται από την προνομιακή τιμή των 25€ ανά επίσκεψη σε ιατρό κάθε επιπλέον ειδικότητας και την έκπτωση κατά 25% σε περίπτωση που επιλέξουν Διευθυντές ή Αναπληρωτές Διευθυντές ιατρούς.

Άλλες σημαντικές παροχές προς τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι η διάθεση ειδικής γραμμής επικοινωνίας 210 6972409, καθώς και η παροχή της δωρεάν μεταφοράς με ασθενοφόρο προς το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, εντός Αττικής, σε περίπτωση που θα προκύψει νοσηλεία.

Τέλος, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center επισφραγίζει την ενίσχυση της συνεργασίας αυτής με ένα δώρο προς τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Δωρεάν check up

Από τις 15/6/2015 έως και τις 30/9/2015, προσφέρει ένα δωρεάν check up, χωρίς καμία επιβάρυνση σε όλους τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής, άνω των 18 ετών, που διαθέτουν ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο περιλαμβάνει κάλυψη νοσοκομειακής περίθαλψης.

Για ραντεβού και για περισσότερες πληροφορίες οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορούν να καλούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 08.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ., στο τηλέφωνο επικοινωνίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center 210 6972004.

Στόχος πάντα της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να επιβραβεύει την μακροχρόνια συνεργασία και εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της, να ενισχύει τη σιγουριά τους και να φροντίζει για τη διαφύλαξη του πολυτιμότερου ίσως αγαθού τους, της υγείας τους.