A- A+
Έσπασε και το φράγμα των 0,06 ευρώ /kWh η τιμή του ρεύματος - Το όφελος και τα δώρα

Ακόμη πιο χαμηλές τιμές στο ρεύμα προσφέρουν οι ιδιώτες πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας με την τιμή της κιλοβατώρας να πέφτει πλέον ακόμη και κάτω από 0,06 ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι με τη μείωση των διεθνών ενεργειακών τιμών λόγω της κρίσης του κορωνοϊού το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας έχει υποχωρήσει σημαντικά.

Αυτό επιτρέπει στους ιδιώτες παρόχους ρεύματος το λανσάρισμα νέων πιο ελκυστικών προσφορών για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες.

Ένα μέσο νοικοκυριό που κατοικεί σε σπίτι έως 100 τ.μ. και κάνει κανονική κατανάλωση ρεύματος, μπορεί σε ετήσια βάση να κερδίσει έως και 370 ευρώ το χρόνο, αλλάζοντας πάροχο.

Το όφελος αυτό αποτυπώνει τη διαφορά στο κόστος του ρεύματος σε ετήσια βάση σε σχέση με τα επίσημα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Κια δώρα εγγραφής

Επιπλέον, οι ιδιώτες πάροχοι προσφέρουν εκτός από χαμηλές τιμές και δώρα εγγραφής, τα οποία μπορεί να φτάνουν έως και τα 50 ευρώ.

Για να επιλέξετε τον πάροχο που σας συμφέρει περισσότερο, μπορείτε σε 1΄ να συγκρίνετε όλες τις τιμές μέσω της υπηρεσίας της Energy-Market και να κάνετε online αίτηση.

Χωρίς να ...κουνηθείτε από το σπίτι, καθώς όλα τα δικαιολογητικά αποστέλλονται ηλεκτρονικά και χωρίς καμία διακοπή στην ηλεκτροδότηση του ακινήτου σας, αλλάζετε εταιρεία σε λίγες ημέρες και επωφελείστε των χαμηλότερων τιμολογίων.

Συγκρίνετε σε 1΄ όλα τα πακέτα ρεύματος