A- A+
Εργαλείο υπολογισμού ασφαλίστρων από την ΑΧΑ Ασφαλιστική
Ένα νέο διαδραστικό εργαλείο μέσω του οποίου μπορεί ο οποιοσδήποτε να υπολογίσει τα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητό του, δημιούργησε η ΑΧΑ Ασφαλιστική.

Το νέο εργαλείο έχει προστεθεί στην εταιρική ιστοσελίδα www.axa-insurance.gr. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο υπολογιστής ασφαλίστρων αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα εύκολος και φιλικός στη χρήση.

Συγκεκριμένα, ενημερώνει τον χρήστη άμεσα για το πόσο θα του κοστίσει η εξασφάλιση του αυτοκινήτου του με βάση τις δικές του ανάγκες, επιλέγοντας μεταξύ των τριών προγραμμάτων ασφάλισης (Classic, Extra, Premium).

Στη συνέχεια δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να συμπληρώσει και να στείλει ηλεκτρονικά τη φόρμα εκδήλωση ενδιαφέροντος και άμεσα να εξυπηρετηθεί από εξουσιοδοτημένο ασφαλιστικό συνεργάτη της Εταιρίας.

Μειώσεις στα τιμολόγια

Επισημαίνεται ότι η εταιρία λαμβάνοντας υπόψη το ιδιαίτερα αρνητικό οικονομικό κλίμα που βιώνει ο Έλληνας καταναλωτής, αλλά και τη γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, παραμένοντας συνεπής στην πελατοκεντρική της προσέγγιση, έχει προχωρήσει ήδη από 1η Απριλίου 2011 στην επανατιμολόγηση της κάλυψης της Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για απόκτηση ασφάλισης αυτοκινήτου με προσιτό ασφάλιστρο.

Η τιμολόγηση στην ασφάλιση Αυτοκινήτου γίνεται με την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και εμπειρίας της ΑΧΑ από άλλες χώρες της Μεσογείου, όπου κατέχει ηγετική θέση στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου.