A- A+
Έρχονται αυξήσεις στα ασφάλιστρα των ΙΧ - «Κλειδώστε» το κόστος για ένα έτος
Σε αυξήσεις των ασφαλίστρων για ΙΧ θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα οι ασφαλιστικές εταιρείες, για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Από το 2012 έως και σήμερα το κόστος ασφάλισης των ΙΧ έχει υποχωρήσει κατά 40% λόγω της αύξησης του ανταγωνισμού και των συνεχών προσφορών των εταιρειών.

Πλέον ωστόσο, τα περιθώρια διατήρησης ή μείωσης των τιμών έχουν εξαντληθεί και ο κλάδος αναμένεται να εισέλθει σε τροχιά αυξήσεων.

Ποιους αφορά

Σε πρώτη φάση οι ανατιμολογήσεις θα αφορούν αυτοκίνητα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κυρίως τα μεγάλα, αλλά και επιπλέον παροχές, πέραν των υποχρεωτικών.

Ωστόσο, μέσα στο 2018 αναμένεται να υπάρξουν γενικευμένες αυξήσεις σε όλο το φάσμα των καλύψεων, οι οποίες μπορεί να φτάσουν ακόμη και το 5%.

Με αυτά τα δεδομένα, συμφέρει κάποιος να «κλειδώσει» σήμερα τα ασφάλιστρά του με τα τρέχοντα τιμολόγια, για διάστημα 12 μηνών.

Κλειδώστε τα ασφάλιστρα

Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσει επιπλέον έκπτωση από την ασφαλιστική του εταιρεία, σε σχέση με τα 6μηνα ή μικρότερης διάρκειας προγράμματα.

Επιπλέον, όταν τα ασφάλιστρα θα ανεβαίνουν, ο κάτοχος του οχήματος θα συνεχίσει να απολαμβάνει τις χαμηλότερες τιμές.

Μπορείτε να βρείτε το χαμηλότερο ασφάλιστρο για το όχημά σας μέσω του online εργαλείου σύγκρισης προγραμμάτων της insurancemarket.gr.