A- A+
Έρχεται το τέλος των επισκέψεων σε καταστήματα τραπεζών - Video ραντεβού και από Alpha Bank

Η μία μετά την άλλη οι ελληνικές τράπεζες υιοθετούν την υπηρεσία video banking, η οποία επιτρέπει την εξυπηρέτηση των πελατών από το χώρο τους.

Με ένα υπολογιστή, μία κάμερα και ένα μικρόφωνο οι πελάτες των τραπεζών που προσφέρουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με το σύμβουλό τους μέσω βίντεο-κλήσης.

Έτσι, μπορούν να συζητήσουν μαζί του σαν να βρίσκονταν σε κατάστημα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι δυνατή η ολοκλήρωση αιτημάτων ακόμη και online.

Πρώτη εισήγαγε την υπηρεσία στην ελληνική αγορά η Eurobank, για να ακολουθήσει η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ πλέον και η Alpha Bank εξυπηρετεί όλους τους πελάτες της με βίντεο-κλήση.

Ήλθε το myAlpha Ραντεβού

Η Eurobank προσφέρει την υπηρεσία video banking σε επιχειρήσεις και πελάτες της κατηγορίας του personal banking, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς την προσφέρει προς το παρόν μόνο σε πελάτες personal banking

Με τη νέα υπηρεσία «myAlpha Ραντεβού» η Alpha Bank προσφέρει πλέον εξυπηρέτηση και μέσω βίντεο-κλήσης σε όλες τους πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Μέσω αυτής προγραμματίζετε το ραντεβού σας, το οποίο μπορεί να είναι είτε τηλεφωνικό είτε με βίντεο-κλήση ή με επίσκεψη σε κατάστημα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα επικοινωνίας του myAlpha Ραντεβού και να επιλέξετε τον τρόπο εξυπηρέτησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας:

Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για όλα τα προϊόντα που προσφέρονται στα καταστήματα Alpha Bank.



Πώς υποβάλλετε το αίτημα για "myAlpha Ραντεβού"

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Συγκεκριμένα:

- Στο πρώτο βήμα πρέπει να καταχωρήσετε τα απαιτούμενα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο και ΑΦΜ) και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου

- Στο δεύτερο βήμα επιλέγετε το θέμα για το οποίο θα θέλατε να εξυπηρετηθείτε

- Στο τρίτο βήμα επιλέγετε τον τρόπο εξυπηρέτησης (ραντεβού στο κατάστημα, βιντεοκλήση ή τηλεφωνικό ραντεβού)

- Στο τέταρτο βήμα δηλώνετε το κατάστημα επιλογής σας.

Λειτουργός από το συγκεκριμένο κατάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός της ημέρας, εάν έχετε κάνει το αίτημα σας μέχρι τις 12.00, διαφορετικά εντός 24 ωρών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.