A- A+
Έρχεται το νέο iPhone 11 στις 27/9 - Κάντε κράτηση χωρίς να πληρώσετε - Φωτό
Το νέο iPhone 11 θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα στις 27/9 και οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να κάνουν κράτηση από σήμερα για να το πάρουν πρώτοι, χωρίς να πληρώσουν.

Η Apple παρουσίασε τα κορυφαία iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, καθώς και τη νέα γενιά iPhone 11 με καινούρια, καινοτόμα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες.

Παράλληλα, η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου Apple Watch Series 5 που επανασχεδιάστηκε και προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες υγείας, fitness και επικοινωνίας καθώς και της νέας γενιάς iPad 10,2 ιντσών.

Κάντε προπαραγγελία

Τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, καθώς και το Apple Watch Series 5 θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare.

Το νέο iPad 10,2 ιντσών θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 30 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare.

Μπορείτε να κάνετε από σήμερα προπαραγγελία χωρίς να πληρώσετε, στα Public και στη Media Markt.

Τα νέα χαρακτηριστικά

Τα επαναστατικά iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max, αποτελούν τα πιο προηγμένα iPhone που κατασκευάστηκαν ποτέ, προσφέροντας ασύλληπτη απόδοση, η οποία καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Η νέα σειρά ενσωματώνει ένα καινοτόμο σύστημα τριπλής κάμερας και προσφέρει επαγγελματική εμπειρία με Ultra Wide, Wide και Telephoto κάμερα, παρέχοντας σημαντικότατες βελτιώσεις σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και υψηλής ποιότητας video.

Η νέα οθόνη Super Retina XDR προσφέρει εμπειρία θέασης επαγγελματικών προδιαγραφών με τη φωτεινότερη οθόνη της αγοράς.

Παράλληλα, ο πανίσχυρος επεξεργαστής A13 Bionic που σχεδιάστηκε από την Apple προσφέρει απαράμιλλη απόδοση για κάθε εργασία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει μία πρωτοφανή βελτίωση στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας.

Διατίθενται σε τρεις χωρητικότητες 64GB, 256GB και 512GB, καθώς και τέσσερα εκθαμβωτικά χρώματα Gold, Space Grey, Silver και Midnight Green.

Δείτε φωτογραφίες του νέου iPhone