A- A+
Έρχεται στην Ελλάδα το νέο iPhone SE με τιμή 499 ευρώ - Κάντε προπαραγγελία σήμερα

Διαθέσιμο στην Ελλάδα θα είναι σε λίγες ημέρες το νέο οικονομικό μοντέλο iPhone της Apple, που θα διατίθεται σε τιμές από 499 ευρώ.

Πρόκειται για τη δεύτερη γενιά του προσιτού μοντέλου iPhone SE με ισχυρές επιδόσεις, οθόνη Retina HD 4,7 ιντσών και Touch ID για μέγιστη ασφάλεια.

Το ολοκαίνουριο iPhone SE που σχεδιάστηκε από την αρχή, διαθέτει ένα συμπαγές design από ανθεκτικό γυαλί και αλουμίνιο, σε τρία υπέροχα φινιρίσματα: μαύρο, λευκό και (PRODUCT)RED.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής Α13 Bionic με Neural Engine τελευταίας γενιάς είναι ο πιο ισχυρός που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone, ώστε να καλύψει πλήρως ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη, ενώ προσφέρει ασυναγώνιστη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας.

  • Το επαναστατικό σύστημα Wide κάμερας υποστηρίζει λήψη φωτογραφιών με εφέ βάθους και λειτουργία Πορτρέτου, καθώς και την καταγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps.

  • Η οθόνη Retina HD των 4,7 ιντσών με True Tone προσαρμόζει τους λευκούς τόνους ώστε να προσεγγίζει τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος για μια πιο φυσική εμπειρία θέασης.

  • Το iPhone SE δεύτερης γενιάς παρέχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Από 499 ευρώ και σε έως 36 άτοκες

Η τιμή του ξεκινά από 499 ευρώ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε από το πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζάς σας. Υπολογίστε εδώ το κέρδος σας

Κάντε τώρα την προπαραγγελία σας:

- Στα Public

- Στη Mediamarkt