A- A+
Επιβράβευση καρτών: Το νέο τοπίο μετά το λανσάρισμα του yellow από την Τρ. Πειραιώς
Νέο τοπίο διαμορφώνεται στην αγορά των καρτών, μετά το λανσάρισμα από την Τράπεζα Πειραιώς του νέου προγράμματος επιβράβευσης για τους πελάτες της.

Πλέον, και οι τέσσερις συστημικοί όμιλοι έχουν το δικό τους πρόγραμμα ανταμοιβής για τους κατόχους των καρτών τους, επιβραβεύοντάς τους για τη χρήση που κάνουν στις καθημερινές τους συναλλαγές.

Οι καταναλωτές έχουν με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα να εξοικονομούν χρήματα σε δαπάνες προϊόντων και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης.

Πού συμφέρει η κάρτα

Οι τράπεζες συνεργάζονται με επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες τους να μειώνουν τον ετήσιο προϋπολογισμό τους.

Κάθε τράπεζα συνεργάζεται με συγκεκριμένα δίκτυα επιχειρήσεων όλων σχεδόν των κλάδων, με αιχμή του δόρατος τα σούπερ μάρκετ και τα πρατήρια καυσίμων.

Ως εκ τούτου, ανάλογα με την τράπεζα συνεργασίας του καθενός, συμφέρει η χρησιμοποίηση της κάρτας σε συγκεκριμένα καταστήματα.

Με τον τρόπο αυτό οι καταναλωτές μεγιστοποιούν το κέρδος τους.

Οι μεγάλοι συνεργάτες

Οι βασικότεροι συνεργάτες στους οποίους οι τράπεζες προσφέρουν επιβράβευση, είναι οι εξής:

Τα προγράμματα επιβράβευσης

Επιλέξτε την τράπεζα που σας ενδιαφέρει για να δείτε τα χαρακτηριστικά του προγράμματος επιβράβευσης:

- Alpha Bank Bonus. Συλλέγετε bonus πόντους από παντού: Τόσο από τους συνεργάτες της τράπεζας, όσο και από τις λοιπές επιχειρήσεις (εδώ οι πόντοι ανά ευρώ αγοράς είναι λιγότεροι).

Στη συνέχεια οι πόντοι εξαργυρώνονται με προϊόντα / υπηρεσίες ή εκπτώσεις στους συνεργάτες του προγράμματος.

- Eurobank Επιστροφή: Λαμβάνετε επιστροφή σε ευρώ ένα ποσοστό επί των αγορών που κάνετε στους συνεργάτες του προγράμματος.

Τα ευρώ που συγκεντρώνετε εξαργυρώνονται εντός του δικτύου των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου

- Τράπεζα Πειραιώς Yellow: Συλλέγετε yellow πόντους από παντού: Τόσο από τους συνεργάτες της τράπεζας, όσο και από τις λοιπές επιχειρήσεις (εδώ οι πόντοι ανά ευρώ αγοράς είναι λιγότεροι).

Τα yellows αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο ποσό έκπτωσης. Έτσι σε αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος, με κάθε εξαργύρωση πληρώνετε λιγότερο ή και καθόλου.

- Εθνική Τράπεζα Go4more: Συλλέγετε πόντους από παντού: Τόσο από τους συνεργάτες της τράπεζας, όσο και από τις λοιπές επιχειρήσεις (εδώ οι πόντοι ανά ευρώ αγοράς είναι λιγότεροι).

Οι πόντοι αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο ποσό έκπτωσης. Έτσι σε αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος, με κάθε εξαργύρωση πληρώνετε λιγότερο ή και καθόλου.