A- A+
Επιστροφή X2 στα πρατήρια ΕΛΙΝ με κάρτες Eurobank
Διπλάσια επιστροφή στους κατόχους των καρτών της που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή, θα δίνει η Eurobank για πληρωμές στα πρατήρια καυσίμων ΕΛΙΝ ως 17/10.

Κατεβάστε την εφαρμογή Roadcube, μπείτε στο νέο πρόγραμμα επιβράβευσης ελίν up rewards και κερδίστε εύκολα, απλά και με ασφάλεια, ποιοτικά δώρα και υπηρεσίες σε επιλεγμένα πρατήρια ελίν.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app, από 17/9 έως και 17/10 με κάθε συναλλαγή σας μέσω του ελίν up rewards με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή, κερδίζετε 2%.

Οι όροι της προσφοράς

Η προσφορά 2% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app από 17/9 έως και 17/10/2018, καθώς και για αυτούς που θα την κατεβάσουν και θα συνδέσουν την κάρτα τους έως και τις 17/10/2018.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς, θα πρέπει να προπληρώσετε το καύσιμο μέσω της εφαρμογής Roadcube με την κάρτα σας και στη συνέχεια να επισκεφτείτε το πρατήριο που έχετε επιλέξει.

Όσοι πελάτες έχουν εγκαταστήσει έως τις 17/9/2018 την εφαρμογή €πιστροφή app, θα κερδίζουν κατά τη συναλλαγή της αγοράς (αυτόματα) 2% €πιστροφή στα συνεργαζόμενα πρατήρια ελίν.

Όσοι πελάτες την κατεβάσουν από 17/9 έως και 17/10/2018, κατά τη συναλλαγή της αγοράς θα κερδίζουν 1%, δηλαδή το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή των πρατηρίων ελίν και το υπόλοιπο θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα έως τις 9/11/2018.

Ισχύει αποκλειστικά για ηλεκτρονικές συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν μέσω του ελίν up rewards στα συνεργαζόμενα πρατήρια.