A- A+
Επιστροφή 10% στα Praktiker με κάρτες Eurobank
Νέα συνεργασία με την Praktiker Hellas στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης καρτών Επιστροφή ανακοίνωσε η Eurobank. Καλωσόρισμα με 10%.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Eurobank καλωσορίζει την Praktiker Hellas, το Νο1 δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, στην οικογένεια των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Επιστροφή.

Η επιστροφή

Σύμφωνα με τη νέα συνεργασία οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank για κάθε αγορά στα 14 καταστήματα Praktiker, κερδίζουν 1% Επιστροφή σε ευρώ.

Ειδικά για την περίοδο από 30/4 έως και 16/5, το ποσοστό επιστροφής θα ανέλθει σε 10%, επιπλέον άλλων προσφορών ή εκπτώσεων εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο όφελος από τις αγορές τους.

Η προσφορά αφορά όλες οι κάρτες Eurobank, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που διατίθενται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή.

Εξαργύρωση

Ταυτόχρονα, οι κάτοχοι αυτών των καρτών μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.

Το πρόγραμμα Επιστροφή απευθύνεται σε πάνω από 2 εκ. κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις συμμετέχουσες στο Πρόγραμμα κάρτες τους, σε περισσότερες από 6.000 επιχειρήσεις οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, καθώς και το δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας Praktiker, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στη πολυβραβευμένη εφαρμογή Επιστροφή app για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.