A- A+
Έως και 500 ευρώ όφελος για μία 4μελή οικογένεια με αλλαγή παρόχου ρεύματος - Οδηγός

Έως και ένα ...κατώτατο μισθό σε ετήσια βάση μπορούν να κερδίσουν τα νοικοκυριά, αλλάζοντας πάροχο για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού τους.

Ειδικά στην εποχή των lockdowns και της αναγκαστικής παραμονής μας στο σπίτι, οι ανάγκες σε ενέργεια αυξάνονται, ενώ όσο πιο μεγάλο το νοικοκυριό, τόσο πιο φουσκωμένος έρχεται ο λογαριασμός.

Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος για ρεύμα, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες της οικογένειάς σας και στο ενεργειακό σας προφίλ.

Οι ενεργές προσφορές

Μάλιστα, την τρέχουσα περίοδο οι εταιρείες έχουν λανσάρει προσφορές που δίνουν πλούσια δώρα, όπως πχ. 100 ευρώ επιστροφή στον πρώτο λογαριασμό ή δύο μήνες δωρεάν ρεύμα ή χάρισμα των παγίων για 1 χρόνο.

Φυσικά η σύγκριση μόνο εύκολη δεν είναι με δεδομένο ότι είναι αρκετές οι παράμετροι που καθορίζουν το τελικό κόστος του λογαριασμού ρεύματος.

Μην ανησυχείτε για αυτό όμως. Υπάρχει λύσει και σας παρέχεται δωρεάν. Το εργαλείο σύγκρισης τιμολογίων του energy-market.

Με αυτό όχι μόνο μπορείτε να συγκρίνετε online όλα τα τιμολόγια με βάση την κατανάλωση ρεύματος που πραγματοποιείτε, αλλά έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε πάροχο online, χωρίς να βγείτε από το σπίτι.

Έτσι, μπορείτε να βρείτε το όφελός σας εύκολα, ανεξάρτητα αν είστε στη ΔΕΗ ή σε άλλη εταιρεία αυτήν τη στιγμή.

ADVERTISEMENT

Παράδειγμα

Για να καταλάβετε τι εννοούμε σας παρουσιάζουμε ένα παράδειγμα. Έστω 4μελές νοικοκυριό που διαμένει σε οικία 50 - 100 τ.μ., βρίσκεται πολλές ώρες στο σπίτι του και πληρώνει σήμερα βάση του βασικού προγράμματος της ΔΕΗ.

Κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο εργαλείο του energy-market, βρίσκουμε τα οικονομικότερα προγράμματα για τη συγκεκριμένη οικογένεια.