A- A+
Ενιαίες συναλλαγές σε 1017 σημεία εξυπηρέτησης για πελάτες ΤΤ και πρώην ΤBank
Με ταχείς ρυθμούς «τρέχει» το πρόγραμμα ενοποίησης συστημάτων του ΤΤ και της πρώην Τ Bank, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού σε 1.017 σημεία εξυπηρέτησης.

«Ήδη μέσα σε δύο μήνες από την ανακοίνωση της μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων της Τ bank στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τα συστήματά μας μιλούν την ίδια γλώσσα» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέων Παπαδόπουλος.

«Και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα για το ΤΤ, το οποίο χάρη στην οργάνωσή του κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα οι πελάτες -είτε του ΤΤ είτε της πρώην Τ Βank- να εξυπηρετούνται χωρίς πρόσθετες διαδικασίες, από το διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων και ΑΤΜ» συμπλήρωσε ο ίδιος σχετικά.

Το δίκτυο καταστημάτων του ΤΤ μαζί με το δίκτυο της πρώην Τ bank και τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, μετρά πλέον 1.017 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη από τα τέλη Φεβρουαρίου πραγματοποιούνται συναλλαγές σε λογαριασμούς καταθέσεων πρώτης ζήτησης από το σύνολο της πελατείας και των δύο τραπεζών, ενώ δωρεάν γίνονται αναλήψεις μετρητών ή ερώτηση υπολοίπου μέσω ΑΤΜ για τους κατόχους χρεωστικών καρτών τόσο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου όσο και της πρώην Τ Bank.