A- A+
Εμπορική Τράπεζα: Σταθερή απόδοση 4% για δύο χρόνια
Εγγυημένη απόδοση 4% για δύο χρόνια και καταβολή των τόκων ανά τρίμηνο προσφέρει στους καταθέτες η Εμπορική Τράπεζα μέσω του προγράμματος «Emporiki Υπεραξία – Senior Bond» που θα διαθέτει έως και την 1η Απριλίου 2011.

Η Εμπορική Τράπεζα μετά την άμεση ανταπόκριση του κοινού στην πρώτη έκδοση του επενδυτικού προϊόντος «Emporiki Υπεραξία – Senior Bond», η οποία εξαντλήθηκε σε διάστημα λίγων ημερών, αποφάσισε την επανέκδοσή του με στόχο να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Η επένδυση είναι 2ετούς διάρκειας, με υψηλή εγγυημένη ετήσια απόδοση 4,00%, καταβλητέα κάθε τρίμηνο και μέχρι τη λήξη του προϊόντος, ενώ το ύψος της επένδυσης ξεκινά από μόλις €3.000. Η απόδοση κάθε τριμήνου πιστώνεται στο συνδεδεμένο λογαριασμό του πελάτη.

Το «Emporiki Υπεραξία – Senior Bond», που αποτελεί Εταιρική Ομολογία εκδόσεως Emporiki Group Finance PLC, θυγατρικής του Ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας, εξασφαλίζει υψηλή και εγγυημένη απόδοση και παράλληλα 100% εγγύηση της ονομαστικής αξίας των τίτλων στη λήξη της επένδυσης.

Εγγυητής του ομολόγου είναι η Εμπορική Τράπεζα, μέλος της Crédit Agricole. Η διάθεση του νέου επενδυτικού προϊόντος πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας έως και την 1η Απριλίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στην ιστοσελίδα www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.