A- A+
Emporiki: Λύσεις για συναλλαγές άνω των 3.000€
Πλήρες πακέτο λύσεων για ακόμα περισσότερη ασφάλεια και ευκολία στις συναλλαγές άνω των 3.000 ευρώ, που πραγματοποιούνται χωρίς μετρητά από 1/4/2011, εξασφαλίζει η Εμπορική Τράπεζα στους ιδιώτες και επιχειρηματίες, σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών (ΠΟΛ. 1027/9.2.2011).

Ειδικότερα, οι ιδιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις τεχνολογικά αναβαθμισμένες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της Εμπορικής Τράπεζας, οι οποίες εκδίδονται πλέον για μεγαλύτερη προστασία, με το νέο chip προηγμένης τεχνολογίας DDA (Dynamic Data Authentication - Δυναμική Ταυτοποίηση Δεδομένων), και παρέχουν ευέλικτα ημερήσια όρια συναλλαγών ή επαρκή πιστωτικά όρια αντίστοιχα.

Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Emporiki mobile Banking για πληρωμές και την υπηρεσία Emporiki e.Banking για πληρωμές και εμβάσματα με μηδενικές ή ελάχιστες χρεώσεις καθώς και τραπεζικές επιταγές και καρνέ επιταγών που εκδίδονται άμεσα, στο ευρύ δίκτυο των καταστημάτων της Εμπορικής σε όλη την Ελλάδα.

Οι λύσεις για τις επιχειρήσεις

Όσον αφορά στις επιχειρήσεις, μπορούν να προμηθευτούν τα νέας τεχνολογίας τερματικά (POS) της Εμπορικής, που εγγυώνται εύκολη και ασφαλή διεκπεραίωση των πληρωμών των πελατών τους με κάρτες, καθώς και άμεση πίστωση του λογαριασμού της επιχείρησης την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Τους παρέχεται επίσης η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας Emporiki Secure e.Commerce για εγγυημένη και ασφαλή αποδοχή συναλλαγών μέσω internet, καθώς και να προσφέρουν στους πελάτες τους, άμεσες χρεώσεις, πάγιες εντολές ή εντολές πληρωμών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στο www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.