A- A+
«Emporiki Για το Παιδί μου»: Επιτόκιο 3% για 10 χρόνια
Τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν ένα σταθερό εισόδημα για το παιδί τους για τα επόμενα 10 χρόνια, απολαμβάνοντας σταθερό επιτόκιο 3% χωρίς τον κίνδυνο απώλειας του αρχικού τους κεφαλαίου, έχουν οι γονείς με τον νέο πρόγραμμα της Εμπορικής Τράπεζας.

Πρόκειται για το νέο καταθετικό λογαριασμό «Emporiki Για το Παιδί μου», που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών και παρέχει σταθερό και εγγυημένο επιτόκιο 3% έως και 10 χρόνια, για ποσά έως €30.000, ενώ για ποσά άνω των €30.000 εφαρμόζονται τα εκάστοτε ισχύοντα επιτόκια του απλού Ταμιευτηρίου.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα απεριόριστου αριθμού καταθέσεων ανέξοδα, χωρίς ελάχιστο και μέγιστο ποσό κατάθεσης είτε μέσω των καταστημάτων της Εμπορικής είτε μέσω πάγιας εντολής.

Επιπλέον, υπάρχει η ευχέρεια άμεσης ρευστότητας εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, αλλά υπό τους όρους που αναγράφονται στη σύμβαση, που σημαίνει ότι υφίσταται κόστος ανάλογα με το χρόνο και το ύψος της ανάληψης.

Στα χαρακτηριστικά του λογαριασμού περιλαμβάνεται και η δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής του πρώτου συνδικαιούχου από ατύχημα, αποδίδοντας στο παιδί επιπλέον ποσό ίσο με το υπόλοιπο του λογαριασμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, από όπου μπορούν και να ανοίξουν το σχετικό λογαριασμό, στο www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.