A- A+
Εκτός αγοράς και άλλος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας - Στη ΔΕΗ οι 30.000 πελάτες της REVMAENA
Στη ΔΕΗ μετακομίζουν, με βάση της διαδικασία του παρόχου τελευταίου καταφυγίου οι 29.600 πελάτες της ΔΕΗ, μετά από την καταγγελία της σύμβασής της με τον Λειτουργό της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ).

Πρόκειται για τη δεύτερη αποβολή από την αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας μέσα σε ένα διήμερο, μετά την καταγγελία της σύμβασης της Ελληνικής Εναλλακτικής Ενεργειακής την Τρίτη.

Η ΔΕΗ, σύμφωνα με το Ν. 4001/2011 άρθρο 57, ανέλαβε ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου την παροχή ρεύματος στους καταναλωτές των δύο εταιρειών από:

• την Τετάρτη 30/5/2012 και ώρα 00:00 για τους πελάτες της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. και από
• την Πέμπτη 31/5/2012 και ώρα 00:00 για τους πελάτες της εταιρείας REVMAENA Μ.Ε.Π.Ε.

Οι προθεσμίες για νέο συμβόλαιο

Οι καταναλωτές των δύο ανωτέρω εταιρειών θα συνεχίσουν να ηλεκτροδοτούνται αδιαλείπτως και δεν κινδυνεύουν με διακοπή της ηλεκτροδότησής τους.

Επίσης, δεν χρειάζεται να προβούν άμεσα σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ν. 4001/2011, παρέχεται χρονικό διάστημα μέχρι τρεις (3) μήνες, προκειμένου οι καταναλωτές αυτοί να επιλέξουν τον Προμηθευτή της αρεσκείας τους, συμπεριλαμβανομένης και της ΔΕΗ, και να προβούν σε σύναψη σχετικής σύμβασης.

Για το παραπάνω διάστημα, οι υπόψη καταναλωτές τιμολογούνται, όπως ορίζει ο Νόμος, με βάση τα αντίστοιχα δημοσιευμένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ, αντιλαμβανόμενη την εύλογη ανησυχία των πιο πάνω καταναλωτών, για διευκόλυνσή τους και πληρέστερη ενημέρωση, έχει ήδη θέσει σε λειτουργία την ειδική τηλεφωνική γραμμή: 214-214-2000 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Κυριακή, 08:00 – 20:00).

Διαβάστε επίσης

* Νέα παράταση 2 μηνών στους πρώην πελάτες των Energa και Hellas Power για επιλογή παρόχου