A- A+
Εξτρα μισθός με ασφάλιση ζωής από ING και Τρ. Πειραιώς
Ένα νέο ασφαλιστικό προϊόν που δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να λαμβάνει για ένα χρονικό διάστημα κάποια στιγμή στη ζωή του ένα επιπλέον εισόδημα, προσφέρει η ING, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Αναλυτικότερα, η ING μετά από μελέτες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των προκλήσεων που δημιουργούν οι συνθήκες στο χρηματοοικονομικό μέλλον του Έλληνα πολίτη, δημιούργησε και λανσάρει στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς το νέο προϊόν «ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ Εγγυημένος Μισθός».

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ασφαλιστικό πρόγραμμα αποταμίευσης με εγγυημένη απόδοση με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη της ανάγκης για μελλοντική οικονομική εξασφάλιση και σιγουριά.

Σε ποιον απευθύνεται

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διασφαλίσουν το εισόδημά τους, και παράλληλα, να το αυξήσουν με την εγγυημένη απόδοση που προσφέρει το προϊόν, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και την ασφαλιστική κάλυψη ζωής.

Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του προϊόντος «ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ Εγγυημένος Μισθός», ο πελάτης θα λαμβάνει για συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του ένα επιπλέον εισόδημα, έχοντας στη διάθεσή του ένα προϊόν το οποίο είναι απολύτως ευέλικτο και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου.

Άλλωστε, η πρόταση του «Εγγυημένου Μισθού» είναι αποτέλεσμα σωστού σχεδιασμού, ο οποίος προκύπτει μέσα από την επαγγελματική συμβουλή του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς βάσει των αναγκών και στόχων του κάθε πελάτη.

Πώς λειτουργεί

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι εξαιρετικά απλός:

Με την καταβολή ενός εφάπαξ ποσού στην αρχή του προγράμματος, προσφέρεται η δυνατότητα λήψης ενός «Εγγυημένου Μισθού»:

  • είτε αμέσως μετά τον πρώτο μήνα του προγράμματος,
  • είτε μετά από όποιο χρονικό διάστημα επιλέξει, λειτουργώντας ως σύμμαχος για την κάλυψη και διαχείριση των οικονομικών αναγκών του πελάτη.