A- A+
Εξόφληση εισφορών σε έως και 24 δόσεις για επαγγελματίες μέσω Attica Bank
Δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, αρχιτέκτονες έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές σε έως και 24 άτοκες δόσεις μέσω της Attica Bank.

Η τράπεζα προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου προγράμματος το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της προς τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Οι δόσεις και το επιτόκιο

Με το νέο πρόγραμμα μπορούν να εξοφλούν εκτός των τρεχουσών εισφορών τους και τις ρυθμισμένες οφειλές του μέσω προγραμμάτων άτοκων δόσεων 5, 12 ή 24 μηνών, ανάλογα με την κατηγορία ασφαλιστικής οφειλής που επιθυμούν να αποπληρώσουν.

Η ειδική πιστωτική κάρτα αποπληρωμής εισφορών προσφέρεται με ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς, ανερχόμενο σε 9,5%.

Η διάρκεια ισχύος της κάρτας ανέρχεται στα 5 έτη.

Για την εξέταση του αιτήματος για την χορήγηση της ειδικής πιστωτικής κάρτας αποπληρωμής εισφορών, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει θα πρέπει να απευθυνθούν σε όποιο κατάστημα της Τράπεζας τους εξυπηρετεί.

Αναλυτική ενημέρωση για τη νέα ειδική πιστωτική κάρτα αποπληρωμής εισφορών παρέχεται από το δίκτυο καταστημάτων της Attica Bank και το τηλεφωνικό κέντρο της Τράπεζας στο τηλέφωνο 210–3669000.