A- A+
Έξυπνα ΑΤΜ και από την Attica Bank - Τι συναλλαγές μπορείτε να κάνετε - Το δίκτυο όλων των τραπεζών

Σε αναβάθμιση όλου του δικτύου των ΑΤΜ της προχωρά η Attica Bank, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της για συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο, σε ένα προηγμένο περιβάλλον.

Οι πρώτες μονάδες έχουν ήδη εγκατασταθεί και λειτουργούν, ενώ σύντομα αναμένεται να αναβαθμιστεί όλος ο στόλος των ATM του δικτύου πανελλαδικά.

Οι νέες δυνατότητες

Τα νέα ΑΤΜ είναι μοντέρνας αισθητικής, διαθέτουν οθόνη αφής και προσφέρουν σύγχρονη και βελτιωμένη εμπειρία στο χρήστη, ενώ παράλληλα δίνουν νέες δυνατότητες για την παροχή εξελιγμένων ψηφιακών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, μέσω των νέων ΑΤΜ είναι πλέον διαθέσιμη η υπηρεσία Online Κατάθεσης σε Δεσμίδα, με Άμεση Πίστωση του λογαριασμού του πελάτη.

Στις νέες  μονάδες ΑΤΜ, οι επιλογές του χρήστη γίνονται μέσω οθόνης αφής και οι συναλλαγές εκτελούνται ταχύτερα, προσφέροντας κέρδος στο χρόνο αναμονής των πελατών και βέλτιστη εμπειρία κατά την εξυπηρέτησή τους.

Τα έξυπνα ΑΤΜ των τραπεζών

Το βασικό χαρακτηριστικό των ΑΤΜ τελευταίας γενιάς είναι η δυνατότητα online συναλλαγών, καθώς είναι δυνατές καταθέσεις μετρητών σε πραγματικό χρόνο, χωρίς την εισαγωγή τους σε φάκελο.

Μετά και τη μείωση του ωραρίου των συναλλαγών κατά μισή ώρα από τον περασμένο Μάιο, η χρησιμότητά τους γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Στην προκειμένη περίπτωση το ΑΤΜ καταμετρά επί τόπου τα χρήματα που εισάγει ο καταθέτης στην ειδική σχισμή.

Εναλλακτικά, η συναλλαγή μπορεί να ολοκληρωθεί με τη χρήση χρημάτων που βρίσκονται ήδη στον καταθετικό του λογαριασμό.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται και στα ΑΤΜ παλαιάς τεχνολογίας, σε όσα από αυτά έχουν παραμείνει στο δίκτυο των τραπεζών.

Έτσι, ο καταναλωτής με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μπορεί σε πραγματικό χρόνο, σαν να χρησιμοποιούσε ταμείο της τράπεζάς του:

- Να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του

- Να εμβάσει χρήματα σε λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα

- Να πληρώσει μία σειρά από λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών προς την εφορία

Βρείτε το κοντινότερο έξυπνο ΑΤΜ: