A- A+
Έκπτωση 50% στα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς και το αθηνόραμα σάς δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε με έκπτωση 50%, τα μενού που χάρισαν Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.

Τα βραβευμένα εστιατόρια, τα ειδικά μενού, οι τιμές τους και οι ημέρες που θα ισχύει η έκπτωση, θα δημοσιευθούν στο περιοδικό και την ιστοσελίδα του αθηνοράματος στις 2/7/2020.

Επιπλέον της έκπτωσης, κερδίζετε τη συμμετοχή σας στη μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει 32 τυχερούς, οι οποίοι θα λάβουν πλούσια δώρα.

Τα έπαθλα για τους νικητές

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές, χρεωστικές και επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στα βραβευμένα εστιατόρια από 2/7/2020 έως 31/7/2020 για να συμμετέχετε αυτομάτως στη μεγάλη κλήρωση:

- 2 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από ένα γαστρονομικό 3ήμερο δύο ατόμων με διαμονή στο "Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία" και δείπνο στα βραβευμένα εστιατόρια "Tudor Hall Restaurant" και "Botrini’s Restaurant"

- 30 τυχεροί θα κερδίσουν δείπνο δύο ατόμων σε βραβευμένο εστιατόριο

Κάντε κράτηση από 2/7 για τα βραβευμένα μενού τηλεφωνικά στα εστιατόρια και προπληρώστε online με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia για να εξασφαλίσετε 5 συμμετοχές στην κλήρωση.