A- A+
Δώρο €300 σε 240 τυχερούς - κατόχους της ΕΘΝΟCASH PLUS
Συμμετοχή σε εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν τυχερούς που θα κερδίσουν 300 ευρώ με άμεση πίστωση του ποσού στο λογαριασμό τους, κερδίζουν οι χρήστες της ΕΘΝΟCASH PLUS της Εθνικής Τράπεζας.

Για να συμμετέχετε σε κάθε εβδομαδιαία κλήρωση, αρκεί να πραγματοποιήσετε με την κάρτα σας ΕΘΝΟCASH PLUS τουλάχιστον μία αγορά, ανεξαρτήτως ποσού, σε οποιαδήποτε επιχείρηση με το σήμα Maestro στη διάρκεια μιας εβδομάδας.

Πρόκειται για τη χρεωστική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον καταθετικό λογαριασμό του κατόχου της, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιεί αγορές χωρίς μετρητά, με απευθείας χρέωση του λογαριασμού του.

Όσες περισσότερες αγορές πραγματοποιείτε κάθε εβδομάδα, τόσες περισσότερες συμμετοχές εξασφαλίζετε στην κλήρωση της συγκεκριμένης εβδομάδας.

Χρησιμοποιήστε την ΕΘΝΟCASH PLUS αντί μετρητών στις αγορές σας σε εμπορικά καταστήματα, πρατήρια βενζίνης, supermarket, εστιατόρια και σε πολλές ακόμα επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν 300 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός λήγει στις 15 Ιανουαρίου, ενώ συνολικά μετά τη λήξη του θα έχουν αναδειχθεί 240 τυχεροί.