A- A+
Δώρο χιλιάδες Bonus πόντοι σε κάρτες της Alpha Bank για αγορές προϊόντων ένδυσης / υπόδησης

Ενισχυμένη επιβράβευση προσφέρει η Alpha Bank μέσω του προγράμματος Bonus στους πελάτες της που θα κάνουν αγορές σε επιλεγμένους συνεργάτες από τον κλάδο της ένδυσης.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους πόντους που ούτως ή αλλιώς κερδίζουν με κάθε τους αγορά στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, θα λαμβάνουν δώρο επιπλέον πόντους με συγκεκριμένο ύψος αγορών.

Οι τρεις προσφορές που έχουν ενεργοποιηθεί αφορούν αγορές στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

  • DKNY

Με επιρροές από την καρδιά της Νέα Υόρκης, η DKNY, ανοίγει το πρώτο monobrand boutique store στην Αθήνα, στο Golden Hall και σας προσκαλεί να εξερευνήσετε μοναδικά trends, νέες υφές και σχέδια και να εμπνευστείτε από την αισθητική της αμερικανικής μητρόπολης.

Με κάθε αγορά αξίας 300 ευρώ και άνω παίρνετε δώρο 3.000 bonus πόντους

  • Haralas

 Αγαπημένα fashion brands, μεταξύ των οποίων Calvin Klein, Converse, DKNY, Guess, Jessica Simpson, Juicy Couture, Katy Perry, Nine West, Puma, Trussardi & UGG και πολλά άλλα, περιμένουν να τα ανακαλύψετε στα καταστήματα Haralas.

Με κάθε αγορά αξίας 200 ευρώ και άνω παίρνετε δώρο 2.000 bonus πόντους

  • KALOGIROU

Ανακαλύψτε τις μοναδικές συλλογές υπόδησης και αξεσουάρ των μεγαλύτερων οίκων μόδας  στα καταστήματα KALOGIROU όπως επίσης και τις ολοκληρωμένες συλλογές ένδυσης και υπόδησης στις boutiques των οίκων TOD'S, Hogan, Salvatore Ferragamo, Philipp Plein.

Με κάθε αγορά αξίας 500 ευρώ και άνω παίρνετε δώρο 5.000 bonus πόντους

Οι προσφορές αυτές ισχύουν για αγορές που θα γίνουν με κάρτα Bonus της Alpha Bank έως και το τέλος Σεπτεμβρίου 2020.