A- A+
Δώρο 80 ευρώ σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους για να πληρώνονται μέσω Eurobank - Επιτόκια ως 1,50%

Δώρο έως και 80 ευρώ προσφέρει η Eurobank σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους που θα την επιλέξουν για το λογαριασμό σύνταξης και μισθοδοσίας τους αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα, η προσφορά αφορά δημοσίους υπαλλήλους, συνταξιούχους, απόστρατους και προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας, που θα μεταφέρουν το λογαριασμό τους στη Eurobank έως τις 30/12.

Το δώρο σας

Σε αυτήν την περίπτωση, θα κερδίσετε 50 ευρώ €πιστροφή για αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε έξτρα 30 ευρώ €πιστροφή εάν αποκτήσετε πιστωτική κάρτα έως 31.01.2023 και κάνετε αγορές αξίας 50 ευρώ και πάνω έως 31.03.2023.

Παράλληλα, εξασφαλίζετε σημαντικά προνόμια, όπως αυξημένα επιτόκια καταθέσεων και μειωμένα επιτόκια δανείων, καθώς και εκπτώσεις σε ασφαλιστικά προγράμματα.

Όλα τα προνόμια

Αναλυτικότερα, τα προνόμια που έχετε είναι τα εξής:

  • Δημόσιοι υπάλληλοι

- Επιτόκιο 0,20% για τα πρώτα 1.000€ στον Καθημερινό λογαριασμό Plus που συνδέετε τη μισθοδοσία σας.

- Προνόμια για τα δάνειά σας – μειωμένο επιτόκιο στα δάνεια για τις προσωπικές και καταναλωτικές ανάγκες σας και στο στεγαστικό δάνειο.

- Προνόμια για την ασφάλισή σας – έκπτωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου ή του σπιτιού σας


  • Συνταξιούχοι

- Επιτόκιο 0,20% για τα πρώτα 1.000€ στον Καθημερινό λογαριασμό Plus.

- Σταθερές αποδόσεις στην προθεσμιακή Σύνταξης – από 5.000€ για 3μηνη ή 12μηνη διάρκεια και τόκους που διπλασιάζονται τον έκτο και δωδέκατο μήνα.

- Σημαντικές παροχές υγείας – με 49€ τον χρόνο κάνετε ετήσιο check-up, επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις.


  • Ένστολοι απόστρατοι

- Επιτόκιο 1,50% για τα πρώτα 5.000€ στον Καθημερινό λογαριασμό Plus.

- 4% €πιστροφή από τις καθημερινές αγορές σας στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, Μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας.

- Προνόμια για τη χρηματοδότησή σας – μπορείτε να αποκτήσετε δάνεια με μειωμένο επιτόκιο και διευκόλυνση στην αποπληρωμή.

- Εκπτώσεις σε ασφάλιστρα – έχετε έκπτωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου και της κατοικίας σας.