A- A+
Δωρεάν συναλλαγές με Citibank online - Πώς λειτουργεί
Τη δυνατότητα να πραγματοποιούν δωρεάν μεταφορές χρημάτων στην Ελλάδα και σε 25 χώρες του κόσμου δίνει η Citibank στους χρήστες του e-banking. Όλες οι υπηρεσίες.

Το Citibank Online είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, δίνοντας στους χρήστες του τη δυνατότητα να έχουν τον έλεγχο των οικονομικών τους όπου κι αν βρίσκονται.

Η υπηρεσία αυτή προσφέρει ένα πλήθος συναλλαγών εντελώς δωρεάν, καθώς και μία σειρά από πληρωμές προς τρίτους με με πολύ χαμηλό κόστος.

Τι είναι δωρεάν

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας Citibank Online προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Παράλληλα, μπορούν να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες συναλλαγές:

  • Μεταφορές εντός Citibank δωρεάν. Συμπεριλαμβάνεται η πληρωμή καρτών Citibank και η πληρωμή δανείων ανοιχτής πίστωσης Citibank
  • Πληρωμή λογαριασμών αυθημερόν, δωρεάν *
  • Μεταφορά χρημάτων και πληρωμή πιστωτικών καρτών σε άλλη τράπεζα στην Ελλάδα (αυθημερόν ή σε μελλοντική ημερομηνία), δωρεάν**
  • Μεταφορά χρημάτων στη Citibank σε πάνω από 25 χώρες στον κόσμο δωρεάν.

Επιπλέον, παρέχεται με κόστος υπηρεσία ειδοποιήσεων για τις κινήσεις των λογαριασμών και των καρτών Citibank:

  • Citibank Alerts για πιστωτικές κάρτες: κόστος €1 ανά κάρτα, ανά μήνα (εξαιρούνται οι κάρτες Citibank Platinum Visa και Diners Club Prestige για τις οποίες η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
  • Citibank Alerts για τραπεζικούς λογαριασμούς: κόστος €1 το μήνα για κάθε ιδιώτη και κόστος €3 για κάθε εταιρικό πελάτη, πλην των πελατών CitiGold / CitiSelect για τους οποίους η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

*Ισχύει μέχρι 30/6/2014. Η πληρωμή λογαριασμών σε μελλοντική ημερομηνία έχει κόστος €3 ανά πληρωμή.
**Ο δικαιούχος χρεώνεται με τα έξοδα της τράπεζάς του, με βάση το εκάστοτε τιμολόγιό της.