A- A+
Δωρεάν cocktails στο Island με Premium κάρτες της Mastercard
Σε μία ακόμη συμφωνία προχώρησε η Mastercard, με στόχο να επιβραβεύσει όλους τους κατόχους Premium καρτών MasterCard (Gold MasterCard, Platinum MasterCard και World MasterCard).

Ο λόγος γίνεται για την ανανέωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά της συνεργασίας της με τον Όμιλο Panas Group και συγκεκριμένα με το Island club restaurant.

Οι MasterCard Island Cocktails Nights ξεκινούν αρχές Ιουνίου και θα διαρκέσουν ως τον Οκτώβριο, δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή ανάσα δροσιάς στο φετινό καλοκαίρι.

Δωρεάν Cocktails

Συγκεκριμένα και χρησιμοποιώντας τις κάρτες Gold, Platinum και World MasterCard για κάθε πληρωμή στο εστιατόριο του Island, οι κάτοχοι και η παρέα τους θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εντελώς δωρεάν τα αγαπημένα τους cocktail, απογειώνοντας, έτσι, τη διασκέδασή τους στο μαγευτικό χώρο του Island.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα, δήλωσε ότι «συνεργαζόμαστε με τον Όμιλο Panas Group, επιβραβεύοντας τους κατόχους Premium καρτών MasterCard για ένα ακόμη καλοκαίρι»..

Σύμφωνα με την ίδια, «το Island αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό της καλοκαιρινής Αθήνας και είμαστε σίγουροι, πως για ακόμη μια χρονιά, θα χαρίσει στους κατόχους MasterCard αξέχαστες βραδιές ανεκτίμητης αξίας, δίπλα στο κύμα».