A- A+
Δώρα τεχνολογίας: Κέρδος ως 20% με την κάρτα σας ως 31/12 - Όλες οι προσφορές

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν ωστόσο τα δώρα δεν σταματούν ενόψει Πρωτοχρονιάς και τα προγράμματα επιβράβευσης καρτών των τραπεζών είναι εδώ για να σας ανταμείψουν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, τα δώρα τεχνολογίας είναι πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Κινητά, tablets, τηλεοράσεις και πολλές άλλες συσκευές θα βρείτε στους συνεργάτες των τραπεζών, κερδίζοντας ειδικές εκπτώσεις και δώρα με κάθε σας αγορά.

Για παράδειγμα, στα Public με την αγορά iPhone σειράς 8 και άνω παίρνετε δώρο ασύρματα ακουστικά Airpods.

Ή στα καταστήματα MediaMarkt με κάθε αγορά προϊόντος Apple Mac ή Apple iPad, κερδίζετε μία δωροεπιταγή έως 200 ευρώ.

Τα δώρα των τραπεζών

Αυτά βέβαια είναι τα δώρα των ίδιων των αλυσίδων ειδών τεχνολογίας. Οι τράπεζες μέσω των καρτών τους προσφέρουν έξτρα όφελος.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχουν ειδικές εορταστικές προσφορές ενισχυμένης ανταμοιβής, μέσω των οποίων έχετε άμεσο όφελος έως και 20% επί της αξίας κάθε αγοράς σας.

Η εξαργύρωσή του γίνεται σε επόμενες αγορές, είτε άμεσα ή σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα, σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος επιβράβευσης.

Αναλυτικότερα, οι προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης ανά τράπεζα σε προϊόντα τεχνολογίας είναι οι εξής:

  • Alpha Bank

Θα κερδίζετε διπλάσια επιβράβευση στις ακόλουθες επιχειρήσεις με όλες τις κάρτες Bonus:

  • Παρασκευή 27/12: Vodafone
  • Σάββατο 28/12: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Συγκεκριμένα, η τράπεζα θα προσφέρει 8 ή 16 πόντους ανά ευρώ αγοράς, ανάλογα με την επιχείρηση στην οποία θα γίνει η συναλλαγή και τον τύπο της κάρτας Bonus.

Αυτό σημαίνει ότι το όφελος διαμορφώνεται σε 1,60% και 3,20% αντίστοιχα επί της αξίας κάθε συναλλαγής και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Αρκεί να κάνετε την αγορά σας τη σωστή ημέρα, στη σωστή επιχείρηση

  • Εθνική Τράπεζα

Έως και 31/12 με την πιστωτική σας κάρτα κερδίζετε 20 go4more πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν στο 5% της αξίας κάθε συναλλαγής και μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιονδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

  • Eurobank

Έως και 31/12 κερδίζετε με οποιαδήποτε κάρτα συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή της τράπεζας, το 10% της αξίας των αγορών σας στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να έχετε το ενισχυμένο όφελος είναι να έχετε κατεβάσει το €πιστροφή app και να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

  • Τράπεζα Πειραιώς

Η προσφορά ισχύει στα συνεργαζόμενα καταστήματα WIND από 14/12/2019 έως 04/01/2020 για αγορές προϊόντων τεχνολογίας μέσω του προγράμματος yellow.

Συγκεκριμένα, κερδίζετε τον εξής αριθμό yellows:

- Για αγορές από 200€ - 599,99€ κερδίζεις 10% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows - Δηλαδή 50 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής

- Για αγορές αξίας από 600€ και άνω, κερδίζεις 20% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows - Δηλαδή 100 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής

Οι παραπάνω είναι προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης. Υπάρχουν εκατοντάδες επιχειρήσεις που μπορείτε να επιλέξετε και να έχετε όφελος ανάλογα με την κάρτα σας.