A- A+
Δώρα από τις τράπεζες σε όσους αποκτήσουν νέα πιστωτική από το e-banking

Κίνητρα στους πελάτες τους για να αποκτήσουν πιστωτικές κάρτες μέσω του e-banking δημιούργησαν οι τράπεζες. Τι προσφέρει η κάθε μία.

Σταδιακά όλο και περισσότερες απλές εργασίες και αιτήσεις μπορούν να εκτελούνται μέσω των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής, χωρίς ο πολίτης να μεταβεί σε τραπεζικό κατάστημα.

Μία από αυτές είναι η αίτηση και έκδοση νέας πιστωτικής κάρτας, η οποία είναι πλέον δυνατή μέσω του e-banking.

Τα βήματα

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται ακόμη και μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα:

Βήμα 1: Υποβολή αιτήματος

Ο χρήστης εισέρχεται στο λογαριασμό του, βλέπει όλες τις πιστωτικές κάρτες, επιλέγει αυτήν που θέλει και κάνει το αίτημα.

Βήμα 2: Επεξεργασία αιτήματος

Η επεξεργασία του γίνεται αυτόματα, εφόσον τα στοιχεία του είναι επικαιροποιημένα στην τράπεζα, ή ζητούνται και αποστέλλονται online.

Μετά την έγκριση του αιτήματος, ο πελάτης υπογράφει ψηφιακά τη νέα του σύμβαση.

Βήμα 3: Αποστολή κάρτας

Τέλος, η τράπεζα αποστέλει στη διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης τη νέα του πιστωτική κάρτα.

Έτσι, δεν χρειάζεται να πατήσει το πόδι του σε κατάστημα.



Προσφορές επιβράβευσης για τις e-αιτήσεις

Οι τράπεζες για να διαφημίσουν την υπηρεσία έκδοσης καρτών μέσω e-banking έχουν λανσάρει προσφορές επιβράβευσης για κάθε νέα πιστωτική που εκδίδεται με αυτόν τον τρόπο.

Στην προκειμένη περίπτωση, δίνουν δώρο πόντους ή ευρώ, στο πλαίσιο του εκάστοτε προγράμματος ανταμοιβής, που ο πελάτης μπορεί να εξαργυρώσει σε επόμενες αγορές του πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Οι τράπεζες που προσφέρουν ενισχυμένη επιβράβευση με κάυε νέα έκδοση πιστωτικής κάρτας μέσω e-banking, είναι οι εξής:

  • Eurobank - Επιστροφή

Προσφέρει 20 ευρώ €πιστροφή σε όσους προχωρήσουν μέσω e-banking σε έκδοση νέας πιστωτικής κάρτας το διάστημα από 24.07.2020 έως και 31.08.2020.

Δικαιούχοι είναι όσοι λάβουν σχετικό μήνυμα από την τράπεζα.

  • Τράπεζα Πειραιώς

Εάν ολοκληρώσετε την αίτησή σας και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας αγορά έως και τις 31 Οκτωβρίου 2020, θα κερδίσετε 10.000 yellows ή τριπλάσιους welcome πόντους.

  • Alpha Bank Bonus

Η τράπεζα ανεξάρτητα από το πως θα κάνετε την αίτηση (online ή σε κατάστημα), προσφέρει από 3.000 έως 10.000 bonus πόντους ανάλογα με την κάρτα, ως δώρο καλωσορίσματος, οι οποίοι πιστώνονται μετά την πρώτη συναλλαγή.