A- A+
Διπλάσιο Bonus την Κυριακή με τις κάρτες Alpha Bank
Για δεύτερη Κυριακή φέτος η Alpha Bank επιβραβεύει τους κατόχους των πιστωτικών καρτών Bonus που θα πραγματοποιήσουν αγορές την ερχόμενη Κυριακή, με διπλάσια επιβράβευση, στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος.

Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη μέσω του νέου προγράμματος της τράπεζας «Ανοιχτές Κυριακές», που τίθεται σε εφαρμογή την ερχόμενη Κυριακή με αφορμή το άνοιγμα όλων των εμπορικών καταστημάτων.

Ειδικότερα, όσες αγορές πραγματοποιηθούν με κάρτες της Alpha Bank τη συγκεκριμένη ημέρα, θα προσφέρουν στον κάτοχό τους διπλάσιους πόντους σε σχέση με την κλασική ανταμοιβή.

Έτσι για κάθε 1 ευρώ αγοράς, ανάλογα με το είδος της κάρτας (Visa, American Express) και το εμπορικό κατάστημα στο οποίο γίνονται τα ψώνια, ο καταναλωτής θα κερδίζει από 2 έως 16 πόντους.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, η Alpha Bank δημιουργεί κίνητρα που συμβάλλουν στην αναθέρμανση της καταναλωτικής κινήσεως στα καταστήματα, στηρίζει την εμπορική κοινότητα.

Παράλληλα προσφέρει στους πελάτες της, κατόχους καρτών Bonus, επιπλέον επιβράβευση προκειμένου να την αξιοποιήσουν με τις αγορές τους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Προγράμματος.