A- A+
Δύο νέες e-εφαρμογές από την Groupama Ασφαλιστική
Δύο νέες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής της για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, προσφέρει η Groupama Ασφαλιστική στους πελάτες της.

Η εταιρεία προχώρησε στην προσθήκη δυο νέων λειτουργιών στην πρόσφατα βραβευμένη εφαρμογή για smart κινητές συσκευές Groupama NOW.

Οι νέες υπηρεσίες

Πρόκειται για τις δύο ακόλουθες υπηρεσίες:

  • e-asy Claim Home/Business

Επιτρέπει την καταγραφή ζημιάς ή ατυχήματος στο σπίτι ή την επιχείρηση και την αποστολή αιτήματος αποζημίωσης μέσω της smart συσκευής.

Η Groupama Ασφαλιστική εγγυάται την καταβολή της αποζημίωσης μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες, μόλις το αίτημα συμφωνηθεί μεταξύ του πελάτη και του πραγματογνώμονα και η ζημιά δεν ξεπερνά την αξία των €3.000.

  • Ηλεκτρονικές προσφορές

Η δεύτερη νέα λειτουργία επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο, με τρία μόνο clicks να υποβάλει τα στοιχεία που απαιτούνται, ώστε η Groupama Ασφαλιστική να του αποστείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφορά για την ασφάλιση της κατοικίας του.

Οι δυο νέες λειτουργίες έρχονται να ενισχύσουν την εφαρμογή Groupama NOW που, μέχρι σήμερα με το «e-asy Claim Motor» διευκόλυνε τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστική να υποβάλουν αντίστοιχη ηλεκτρονική δήλωση συμβάντος για το όχημά τους.