A- A+
Δύναμις: Ασφάλιση επαγγελματικών ΙΧ στα μέτρα του καθενός
Στη διάθεση του ασφαλιστικού προγράμματος MyDynamis για όλα τα είδη ΙΧ προχωρά η ασφαλιστική εταιρεία ΔΥΝΑΜΙΣ, διευρύνοντας τις επιλογές των πελατών της.

Ύστερα από 3 μήνες επιτυχούς διάθεσης του MyDynamis, του πιο δυναμικού και ευέλικτου προγράμματος ασφάλισης για οχήματα Ι.Χ., το επεκτείνει στην ασφάλιση επαγγελματικών οχημάτων και συγκεκριμένα σε επαγγελματικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης, αγροτικά ιδιωτικής χρήσης και μοτοσυκλέτες.

Με το νέο MyDynamis, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα, να διαμορφώσει το δικό του ασφαλιστικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις του και τις προσωπικές του ανάγκες.

Τα προγράμματα

Ξεκινώντας από ένα βασικό πρόγραμμα υποχρεωτικών καλύψεων, κι έπειτα προσθέτοντας όποιες από τις προαιρετικές καλύψεις ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, δημιουργείται το δικό του, εξειδικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης Φ.ΙΧ, Φ.ΙΧ Αγροτικού και Μοτοσυκλέτας.

Έτσι, εξοικονομεί χρήματα αφού δεν επιβαρύνεται με καλύψεις που δεν του είναι απαραίτητες. Επιπλέον, ο ασφαλισμένος με το νέο MyDynamis απολαμβάνει μια νέα σειρά προαιρετικών, επιπρόσθετων καλύψεων, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο εξατομικευμένο πρόγραμμα, είναι ήδη διαθέσιμες στη νέα ιστοσελίδα της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική www.dynamis.gr,