A- A+
Διάκριση για τις συναλλαγές σε δολάρια για την Πειραιώς
Διάκριση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς από το διεθνή χρηματοπιστωτικό οίκο J.P. Morgan, New York.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής οίκος απένειμε στην ελληνική τράπεζα για το 2008, το Βραβείο ποιότητας "J.P. Morgan Elite Quality Recognition Award" για την ποιότητα και αυτοματοποίηση των πληρωμών σε δολάριο (STP - Straight Through Processing), η οποία ξεπέρασε το 99,7%.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά δήλωση των εκπροσώπων της J.P. Morgan, το ανωτέρω ποσοστό αποτελεί ένα από τα υψηλότερα που κατάφερε να επιτύχει συνεργαζόμενή τους Τράπεζα. Για το 2008, λιγότερο από το 1% των συνεργαζόμενων με τη J.P. Morgan τραπεζών στις εργασίες Κίνησης Κεφαλαίων, ανταποκρίθηκαν στα κριτήρια ποιότητας και απέσπασαν αυτήν τη διάκριση.

«Οι συνεχείς βραβεύσεις της Τράπεζας Πειραιώς στο χώρο των πληρωμών, αποδεικνύουν και αναδεικνύουν την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται σε σταθερή βάση για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και τη βελτίωση των συστημάτων, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών της και την ανταπόκριση αφενός στις απαιτήσεις τους και αφετέρου στα αυστηρότατα κριτήρια τραπεζών με παγκόσμια εμβέλεια και κύρος» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.