A- A+
Δεν αισθάνεστε ασφαλείς στις online αγορές; Δοκιμάστε τις prepaid κάρτες - Έκδοση στο e-banking

Στη λύση των προπληρωμένων καρτών των τραπεζών μπορούν να στραφούν όσοι δεν αισθάνονται ασφαλείς να κάνουν αγορές σε e-shops.

Πρόκειται για κάρτες που φορτίζονται με χρηματικά ποσά από τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, όποτε εσείς θέλετε, αλλά και να ξεφορτιστούν οποιαδήποτε στιγμή.

Με τον τρόπο αυτό περιορίζετε την απώλεια σε περίπτωση υποκλοπής των στοιχείων της κάρτας σας, στο ύψος του υπολοίπου τους και οι λογαριασμοί σας παραμένουν απολύτως ασφαλείς.

Online έκδοση

Όλες οι τράπεζες προσφέρουν τη δυνατότητα έκδοσης και άυλων προπληρωμένων καρτών, που είναι ιδανικές για τις αγορές μέσω internet.

Η έκδοσή τους γίνεται άμεσα μέσω του e-banking και οι χρήστες αφού τις φορτώσουν με χρήματα, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους.

Έτσι, μπορείτε για παράδειγμα κάθε φορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε μία online αγορά να φορτίζετε την κάρτα με το αντίστοιχο ποσό.

Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει φόρτιση ενός ποσού, το οποίο να δαπανάται σταδιακά, μέχρι την εξάντλησή του.

Εκτός από τις άυλες κάρτες που αφορούν αποκλειστικά αγορές μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου, οι τράπεζες διαθέτουν και πλαστικές προπληρωμένες κάρτες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για συναλλαγές σε φυσικά POS.

Σημειώνεται ότι κάποιες προπληρωμένες κάρτες συμμετέχουν και στα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών.

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις προμήθειες που μπορεί να επιβάλλονται και αφορούν στα εξής:

  • Προμήθεια έκδοσης
  • Προμήθεια φόρτισης
  • Προμήθεια εκφόρτισης

Συγκρίνετε σε 1΄ όλες τις προπληρωμένες κάρτες