A- A+
ΔΕΗ: Άτυπη παράταση έως 5/1 για την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών - Έρχεται νέο πρόγραμμα
Σε σιωπηρή παράταση της προθεσμίας που έληξε στις 31/12 για την ένταξη στην ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς την επιχείρηση, προχώρησε η διοίκηση της ΔΕΗ.

Ο λόγος γίνεται για την ευνοϊκή ρύθμιση των 36 δόσεων, οι αιτήσεις για την οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούν να γίνονται έως και τις 5/1.

Χωρίς προκαταβολή

Με το πρόγραμμα της ΔΕΗ, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες της να υπαχθούν σε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων ποσών με αποπληρωμή σε έντοκες 36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς να απαιτείται προκαταβολή.

Επίσης τους δίνεται η δυνατότητα να προσχωρήσουν για το υπόλοιπο της οφειλής τους και εκείνοι οι πελάτες, οι οποίοι έχουν ήδη προβεί σε διακανονισμό των οφειλών τους με βάση το παλαιότερο πρόγραμμα.

Η καταβολή της 1ης δόσης θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού.

Οι πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να προβούν στη ρύθμιση των οφειλών τους μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα κατά τόπους Καταστήματα, και το Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00).

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η διοίκηση της ΔΕΗ ετοιμάζει νέα ρύθμιση για τους πελάτες της, η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στον Ιανουάριο.