A- A+
CNP Marfin: Μειώσεις τιμών έως 38% σε νοσοκομειακό προϊόν
Σε μείωση ασφαλίστρων στο νοσοκομειακό πρόγραμμα Bonjour Health, που φτάνουν μέχρι το 38% σε σχέση με το παλαιότερο τιμολόγιο, προχώρησε η CNP Marfin Ζωής, Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής του Ομίλου CNP Laiki Insurance Holdings.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν σε πρόσφατη εκδήλωση της εταιρείας στην Ελλάδα. Με κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης «Εσείς & Εμείς», o Γενικός Διευθυντής της CNP Marfin Ζωής, κ. Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε σε κοινούς στόχους της εταιρείας και των ανεξάρτητων ασφαλιστικών συμβούλων, που αφορούν την ανάπτυξη εργασιών και την αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

Στην ανακοίνωση μείωσης των ασφαλίστρων του προϊόντος Bonjour Health, προέβη ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου της CNP Marfin Ζωής, κ. Γιώργος Βαρσαμής, ο οποίος υπογράμμισε ότι τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, παρά τη μείωση των ασφαλίστρων μέχρι και 38%, σε κάποιες ηλικίες, παραμένουν ίδια, όπως επίσης και το πλαίσιο συνεργασίας - αμοιβών με την εταιρεία.

Τι προσφέρει το πρόγραμμα

Το bonjour health είναι ένα πρόγραμμα υγείας, το οποίο επιτρέπει στον ασφαλισμένο να αισθάνεται ασφάλεια σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του.

Προσφέρει προνόμια και καλύψεις που στηρίζονται σε τρεις βασικούς πυλώνες λειτουργίας και αφορούν σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης, παροχές δευτεροβάθμιας (νοσοκομειακής) περίθαλψης και χειρουργικά επιδόματα.

Συγκεκριμένα:

  • Όσον αφορά στον πρώτο πυλώνα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει προς όφελός του υπηρεσίες και παροχές πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης, με δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε επιλεγμένες ειδικότητες, δωρεάν check up ετησίως, εξειδικευμένα check up με προνομιακή τιμολόγηση, διαγνωστικές εξετάσεις με έκπτωση 80% ή 85% και έως του ποσού των €1.500, ετησίως.
  • Όσον αφορά στο δεύτερο πυλώνα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη θέση νοσηλείας του (Α ή Β θέση), το ύψος του εκπιπτόμενου ποσού (€400 ή € 1.000 ή €1.500 ή €3.000, ετησίως) και να εξασφαλίσει κάλυψη έως 1.000.000€ με κάλυψη εξόδων 100% στην Ελλάδα και την Ε.Ε.
  • Τέλος και όσον αφορά στον τρίτο πυλώνα, πολύ σημαντική παροχή του προϊόντος είναι η καταβολή χειρουργικού επιδόματος ανάλογα με τη βαρύτητα και το είδος της επέμβασης, σε περίπτωση χειρουργικού περιστατικού για το οποίο δε θα υποβληθούν δαπάνες προς αποζημίωση.

Οι επιδόσεις της εταιρείας

Επιπλέον, ο κ. Βαρσαμής προανήγγειλε τη διάθεση νέου προϊόντος Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης σε πολύ ανταγωνιστικό ασφάλιστρο, που θα ισχύει από αρχές Οκτωβρίου και παρουσίασε το διαγωνισμό πωλήσεων της εταιρείας σε προϊόντα υγείας μέχρι το τέλος του 2012, με έπαθλο ένα τριήμερο ταξίδι στο Παρίσι.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου CNP Laiki Insurance Holdings, κ. Τάκης Φειδία.

Ο κ. Φειδία, παρουσίασε συνοπτικά τα αποτελέσματα του Ομίλου σε Κύπρο και Ελλάδα. Κατά την ομιλία του, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιτυχία των βραχυπρόθεσμων στόχων του Ομίλου σχετικά με την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων από ανεξάρτητους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, η οποία ξεκίνησε το Μάρτιο του 2012.

Ομιλία απεύθυνε, επίσης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου για την Ελλάδα, κ. Garret Jean Pascal, ο οποίος αναφέρθηκε, συνοπτικά, στα αποτελέσματα της CNP Assurances, την αύξηση των εργασιών του Ομίλου από τη διεθνή παρουσία του και την πρόθεση του Ομίλου για συνεχή αύξηση των αποτελεσμάτων του στην Ελλάδα, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Ο κ Garret τόνισε ότι παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και μελλοντικά, καθώς αποτελούν ευκαιρία για ενδυνάμωση της συνεργασίας των εταιριών του Ομίλου με τους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και για ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις εξελίξεις της αγοράς.