A- A+
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της HSBC στο ανανεωμένο κατάστημα της Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της HSBC στο ανανεωμένο κατάστημά της οδού Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Το κατάστημα της Τράπεζας ανακαινίστηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τα ανανεωμένα, σύγχρονα διεθνή πρότυπα του Ομίλου και περιλαμβάνει εξελιγμένους χώρους εξυπηρέτησης, ώστε να αντεπεξέρχεται με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στις απαιτήσεις των πελατών.

Όπως δήλωσε ο Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής και Μάρκετινγκ της HSBC Ελλάδος «η HSBC βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 1991 και το κατάστημά μας εδώ είναι από τα μεγαλύτερα της τράπεζας στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «απόδειξη της σημαντικότητας του καταστήματος της Θεσσαλονίκης για την Τράπεζα αποτελεί το γεγονός ότι για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια το ανακαινίσαμε πλήρως, με βάση τις νέες προδιαγραφές του Ομίλου, ώστε να προσφέρουμε ακόμα υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους περισσότερους από 12.000 πελάτες μας στην πόλη».

Περισσότεροι από 500 πελάτες της τράπεζας και φορείς της πόλης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Η Ελπίδα Πανέρα, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής των «Παιδικών Χωριών SOS» στη Θεσσαλονίκη ευχαρίστησε την HSBC για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει οικονομικά στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Παιδικό Χωριό του Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης. Στη γιορτή παρευρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής των «Παιδικών Χωριών SOS» κ. Γιώργος Πρωτόπαπας.