A- A+
Χριστουγεννιάτικες προσφορές για αγορές με πιστωτικές κάρτες
Τη διάθεση προϊόντων στην καταναλωτική πίστη με ευνοϊκούς όρους ξεκίνησαν οι τράπεζες, δίνοντας ένα χριστουγεννιάτικο τόνο στην αγορά. Ψώνια με χαμολότοκη χρηματοδότηση από τις τράπεζες.

Την αρχή κάνει η τράπεζα Κύπρου, η οποία προσφέρει προνομιακό επιτόκιο 6,75% για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν οι πελάτες της με Κύπρου Visa και Mastercard τον Δεκέμβριο σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανεξαρτήτως κλάδου επιχειρήσεων, έως την αποπληρωμή τους.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Από τον Ιανουάριο, το χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο 6,75% με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, θα συνεχίσει να ισχύει για τις αγορές σε supermarket, βενζίνη και πετρέλαιο θέρμανσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει το χαμηλό επιτόκιο, είναι να μην παρουσιάζει καθυστέρηση η κάρτα στην εξόφλησή της και να πραγματοποιείται η πληρωμή τουλάχιστον της ελάχιστης μηνιαίας καταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα 174 καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου σε όλη την Ελλάδα, στο τηλ. 801.11.800.700 και στην ιστοσελίδα της Τράπεζας.