A- A+
Χριστουγεννιάτικα δώρα με έκπτωση με εξαργύρωση πόντων ή ευρώ - Όλες οι προσφορές

Η ώρα των χριστουγεννιάτικων δώρων έφτασε και τα προγράμματα επιβράβευσης των καρτών είναι εδώ για να κάνουν τις αγορές σας ακόμη πιο οικονομικές.

Τα προγράμματα επβράβευσης των τραπεζών έχουν εδώ και δύο εβδομάδες προσαρμοστεί στην περίοδο των εορτών και δίνουν ενισχυμένη ανταμοιβή σε επιλεγμένους συνεργάτες τους.

Εκτός όμως από την επιβράβευση που κερδίζετε σε νέες αγορές, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια της περιόδου με έκπτωση ή ακόμη και πληρώνοντας ...τίποτα, μέσω των προσφορών εξαργύρωσης.

Εφόσον έχετε συγκεντρώσει πόντους ή ευρώ από προηγούμενες αγορές, ενδεχομένως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την εξαργύρωσή τους.

Στο e-banking σας ή στις ειδικές εφαρμογές των προγραμμάτων επιβράβευσης μπορείτε να δείτε πόσους πόντους ή ευρώ έχετε συγκεντρώσει.

Οι τράπεζες συνεργάζονται με πληρθώρα επιχειρήσεων, στις οποίες μπορείτε να προχωρήσετε σε εξαργύρωση και να πληρώσετε λιγότερα ή και καθόλου για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας.

Στο πρωτοποριακό εργαλείο του Moneyonline για τα προγράμματα επιβράβευσης μπορείτε εύκολα, ανάλογα με την κάρτα σας, να υπολογίσετε το κέρδος σας: