A- A+
Bonus x10 κάθε Κυριακή στην Καλογήρου με κάρτες Alpha Bank
Έξτρα επιβράβευση προσφέρει η Alpha Bank στους κατόχους των καρτών Bonus για αγορές που θα πραγματοποιήσουν κάθε Κυριακή στην Καλογήρου μέσω ίντερνετ.

Οι κάτοχοι των καρτών Alpha Bank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Bonus θα κερδίζουν 10 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών για αγορές την Κυριακή στο www.kalogirou.com.

Τις υπόλοιπες ημέρες και στα φυσικά καταστήματα κάθε 1 ευρώ αγορών αντιστοιχεί σε 2 πόντους.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 31.1.2016 έως 31.12.2016.

Τα καταστήματα

Από το 1890 έως σήμερα, τα καταστήματα ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ έχουν εδραιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων ως ο απόλυτος προορισμός shopping για υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ.

Η φιλοσοφία τους συνοψίζεται στη φράση «Αισθητική χωρίς όρια» και αντικατοπτρίζεται τόσο στο περιβάλλον των καταστημάτων όσο και στις ανδρικές, γυναικείες και παιδικές συλλογές τους που συγκεντρώνουν τις πιο διάσημες υπογραφές από τις διεθνείς πασαρέλες.

Με βασική αρχή το σεβασμό στον πελάτη, τα καταστήματα Καλογήρου φιλοδοξούν να προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας service σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, τόσο στο φυσικό τους δίκτυο όσο και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα (www.Kalogirou.com), προσπαθώντας διαρκώς να εμπλουτίζουν την εμπειρία του πελάτη με δραστηριότητες πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα.