A- A+
AXA: Υπηρεσία υπολογισμού ασφαλίστρων
Η ΑΧΑ Ασφαλιστική εστιάζοντας στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή δημιούργησε ένα ακόμη διαδραστικό εργαλείο, το οποίο προστέθηκε στην εταιρική ιστοσελίδα www.axa.gr και αφορά στον υπολογισμό των ασφαλίστρων υγείας.

Ο υπολογιστής ασφαλίστρων υγείας είναι το νέο εργαλείο υπολογισμού που εμπλουτίζει την ιστοσελίδα της ΑΧΑ Ασφαλιστικής και έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα (αυτοκινήτου, σύνταξης, σπουδών, επαγγελματικής αποκατάστασης παιδιών, κατοικίας και γραφείου).

Είναι ιδιαίτερα εύκολος και φιλικός στη χρήση και ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο άμεσα για το πόσο θα του κοστίσει η προστασία της δικής του υγείας και των μελών της οικογένειάς του με βάση τις δικές του ανάγκες.

Στη συνέχεια δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να συμπληρώσει και να στείλει ηλεκτρονικά τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και άμεσα να εξυπηρετηθεί από εξουσιοδοτημένο ασφαλιστικό συνεργάτη της Εταιρίας.

Η ΑΧΑ πρόσφατα εγκαινίασε τη νέα πρωτοπόρα γενιά προγραμμάτων Υγείας Mediσυν, παρέχοντας προσιτές λύσεις, ευθυγραμμισμένες με τις σημερινές ανάγκες ασφάλισης της υγείας.

Τα προγράμματα υγείας της ΑΧΑ βοηθούν τον πελάτη να ελέγχει τα αυξανόμενα έξοδα της φροντίδας της υγείας του, από μια σοβαρή νοσηλεία έως τα έξοδα ατυχήματος και από τις διαγνωστικές εξετάσεις έως έναν απλό έλεγχο ρουτίνας.