A- A+
AXA: Έκπτωση 20% σε όσους διανύουν ως 5.000 χλ. το χρόνο
Έκπτωση 20% προσφέρει η AXA ασφαλιστική στους πελάτες της που διανύουν έως και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο, λόγω του χαμηλότερου κινδύνου πρόκλησης ατυχήματος.

Η συγκεκριμένη τιμολόγηση είναι εφικτή μέσω της υπηρεσίας «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» που επιτρέπει στους πελάτες της να λαμβάνουν 20% έκπτωση στο κόστος ασφάλισης του οχήματός τους, όταν έχουν διανύσει έως 5.000 χιλιόμετρα σε ένα έτος.

Μέσω εφαρμογής

Η υπηρεσία βασίζεται εξ’ ολοκλήρου σε μια απλή εφαρμογή για smartphones και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο στρατηγικής της ΑΧΑ για πελατοκεντρικότητα και καινοτομία.

Η Εταιρεία εισήγαγε την υπηρεσία τον Σεπτέμβριο του 2015 έχοντας εντοπίσει την ανάγκη για πιο οικονομική και δίκαιη τιμολόγηση της ασφάλισης καθώς οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αναζητούν τρόπους να μειώσουν το κόστος της ασφάλισής τους.

Στόχος της ΑΧΑ με το «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» είναι να μειώσει το κόστος που καλούνται να καταβάλουν ετησίως οι πελάτες της για την ασφάλισή τους, διατηρώντας παράλληλα το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει.

Όλες οι online πλατφόρμες

Μπορείτε να ασφαλίσετε το όχημά σας, γρήγορα, οικονομικά και online μέσα σε 5 λεπτά, με όλες τις παρακάτω πλατφόρμες.