A- A+
attica Debit Me: Η νέα ''έξυπνη'' χρεωστική της Attica Bank
Νέα χρεωστική κάρτα, που δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών με χρήση 4ψήφιου κωδικού PIN, δημιούργησε η Attica Bank, προσφέροντάς την δωρεάν στους πελάτες της.

Πρόκειται για την «attica Debit me», η οποία συνδέεται με τον καταθετικό λογαριασμό που υπάρχει στην τράπεζα, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών χωρίς τη χρήση μετρητών σε όλα τα εμπορικά καταστήματα τα οποία δέχονται χρεωστικές κάρτες Visa.

Χρησιμοποιώντας τη χρεωστική κάρτα attica Debit me, εξασφαλίζετε την προστασία που παρέχουν οι «έξυπνες» κάρτες οι οποίες διαθέτουν την τεχνολογία “Chip & Pin”.

Χρήση κωδικού PIN

Για τη χρήση της κάρτας απαιτείται η εισαγωγή του προσωπικού σας κωδικού PIN, τόσο στις αγορές, όσο και στην ανάληψη μετρητών από ATM.

Με αυτό τον τρόπο, η επαλήθευση των στοιχείων σας γίνεται ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται η υπογραφή σας ή η προσκόμιση δελτίου ταυτότητας ή κάποιου άλλου επίσημου εγγράφου.

Αγορές παντού

Αντικαθιστώντας τη χρήση μετρητών με τη χρήση της χρεωστικής σας κάρτας, περιορίζετε στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε, τον κίνδυνο απώλειας ή κλοπής του πορτοφολιού σας.

Με τη χρεωστική κάρτα attica Debit me της Attica Bank μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές από όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα Visa σε όλο τον κόσμο, καθώς και αναλήψεις μετρητών από τα ATM του δικτύου της Attica Bank και από ATM με το σήμα Visa όλων των τραπεζών, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η attica Debit me, σας παρέχεται χωρίς ετήσια συνδρομή ενώ δεν επιβαρύνεται με χρεωστικούς τόκους.

Πώς λειτουργεί

Η χρεωστική κάρτα attica Debit me, είναι συνδεδεμένη με τον καταθετικό λογαριασμό που τηρείτε στην Attica Bank.

Πρακτικά, η σύνδεση αυτή σας εξασφαλίζει ότι το όριο των συναλλαγών που μπορείτε να διενεργήσετε με την κάρτα σας, εξαντλείται στο ποσό το οποίο έχετε διαθέσιμο στον λογαριασμό αυτό.

Ουσιαστικά εσείς ορίζετε το όριο των συναλλαγών σας και εξασφαλίζετε τον απόλυτο έλεγχο των εξόδων σας.

Ενημέρωση για τις κινήσεις

Ενημερωθείτε για τις κινήσεις της attica Debit me

- Μέσω των ΑΤΜ του δικτύου των Καταστημάτων της Attica Bank

- Μέσω της υπηρεσίας e-banking της Attica Bank

- Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Attica Bank στο τηλέφωνο 210 3669000