A- A+
ΑΤΕ: Πρόσθετη σύνταξη από €100 με 3 νέα προϊόντα
Μία νέα σειρά τραπεζοασφαλιστικών προγραμμάτων που εξασφαλίζουν μία πρόσθετη σύνταξη από 100 ευρώ, προσφέρει η ΑΤΕbank σε συνεργασία με την ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική σε συνεργασία με την ΑΤΕbank προσφέρουν τη νέα σειρά συνταξιοδοτικών προγραμμάτων «ΑΤΕ Σύνταξη».

Τα νέα τραπεζοασφαλιστικά προγράμματα απευθύνονται σε άτομα ηλικίας μεταξύ 18 και 60 ετών, τα οποία επιθυμούν να εξασφαλίσουν ένα επιπλέον ποσό ως συμπλήρωμα στη σύνταξή τους, ανεξάρτητο από αυτό που παίρνουν ή πρόκειται να πάρουν από το Φορέα Ασφάλισής τους.

Τρεις επιλογές ασφαλίστρων

Η σειρά συνταξιοδοτικών προγραμμάτων «ΑΤΕ Σύνταξη» περιλαμβάνει τα προγράμματα:

• «ΑΤΕ Σύνταξη Ενιαίου Ασφαλίστρου», όπου η καταβολή του ασφαλίστρου γίνεται εφάπαξ στην έναρξη της ασφάλισης και το αρχικό κεφάλαιο μπορεί να κυμαίνεται από 5.000€ έως 100.000€.

• «ΑΤΕ Σύνταξη Τμηματικών Ασφαλίστρων - σταθερών καταβολών», όπου πραγματοποιείται σταθερή καταβολή των ασφαλίστρων σε τακτά χρονικά διαστήματα (έτος, εξάμηνο ή τρίμηνο).

• «ΑΤΕ Σύνταξη Τμηματικών Ασφαλίστρων - με ετήσια αναπροσαρμογή ασφαλίστρων», όπου τα ασφάλιστρα αναπροσαρμόζονται κατά ασφαλιστικό έτος με ποσοστό 3% επί των ασφαλίστρων του προηγουμένου έτους και καταβάλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα (έτος, εξάμηνο ή τρίμηνο).

Στα προγράμματα τμηματικών ασφαλίστρων παρέχεται επιπλέον Συμπληρωματική Κάλυψη Απαλλαγής Πληρωμών Ασφαλίστρων.

Εγγυημένη σταθερή απόδοση

Τα προγράμματα της σειράς «ΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ» παρέχουν εγγυημένη απόδοση, σταθερή για όλη τη διάρκεια ισχύος τους, ενώ προσφέρουν και επιπλέον απόδοση μερισμάτων.

Επίσης, στα συγκεκριμένα προγράμματα ο ασφαλισμένος επιλέγει στη λήξη της ασφάλισης τον τρόπο καταβολής της σύνταξής του, έτσι ώστε ανάλογα με τις τότε ανάγκες του να επιλέξει να πάρει εφάπαξ ή μηνιαία σύνταξη (με ελάχιστο ποσό τα 100€ το μήνα) ή ακόμα και συνδυασμό και των δύο.

Επιπλέον, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέγει να λαμβάνει «μηνιαία σύνταξη με 10ετή εγγύηση», όπου σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου, μετά την έναρξη της συνταξιοδότησης, εισπράττουν τη σύνταξη για το υπόλοιπο της 10ετίας οι δικαιούχοι που έχουν εξαρχής οριστεί.